Canan 3 ağustos izle

Sakarya fırat 72.bölüm izle ,
nefes nefese bir bölümle sezon finali yapıyor.Poyraz Timi şafak sayıyor. Çeliktepe’de terhisçiler gitme hazırlığı yaparken Necla ayaklanır. Necla Miro’yla ilgili planlarını hemen devreye sokar ve Çeliktepe Karakolu hiç beklemedikleri bu durum karşısında şok olur.
Canan 18.bölüm izle
Canan’ın, Şemsi’yi intikam ateşiyle yakmasının üstünden bir yıl geçmiştir. Şemsi cayır cayır yanmış, kimliği tespit edilmiş fakat evde Canan’a ait herhangi bir iz bulunamamıştır. Herkes Canan’ın, Şemsi’yi öldürüp kaçtığına ikna olmuştur. Canan artık saygın bir iş kadını değil her yerde aranan bir katildir.
Anneler ile kızları 1.bölüm izle
Şakir şirkette istediği gibi davranmaya başlamıştır. Ama önünde bir engel vardır, Lami. Bedia’nın hamileliği daha sonra da bebeğe bakmak için eve çekilmesi, hisselerini eşine devretmesi Lami’yi iş yerinde daha güçlü kılmıştır. Lami ve Şakir’in hisseleri eşit miktardadır. Şakir’in bir plana ihtiyacı vardır
Dinle sevgili 33.bölüm izle ,
Onu aşkla seven Mahir'in yanında ve himayesinde. Mahir, Canan’ı korkunç yangından kurtarmış, onu iyileştirmiş, yanından bir dakika bile yanından ayrılmamıştır.
Teen wolf 1.sezon 10.bölüm izle
full izle