canlı dizi konuları

Efe, söyledikleriyle Aslı'nın kalbini kırar. Orijinal adam geç de olsa hatasının farkına varır. Aslı, Efe'nin gelgitli davranışlarından şüphelenir. Efe'nin kendisinden birşeyler sakladığından şüphelenmeye başlar. Aslı'nın, Efe'nin hayatına dair soruları vardır. Aslı, Efe'nin gizli geçmişinden gelen birileri ile tanışır. Diğer tarafta Efe ise aile saadeti yaşıyor. Babası ve abisi Metin'le birlikte eğlenceli saatler yaşıyor.
Mine, hamile olduğumu öğrenir. Ancak bu hamilelik tehlikeli. Mine, acaba çocuğu aldıracak mı? Mine'yi zor bir seçim bekliyor. Peki deniz bu duruma ne diyecek? Özge ile Deniz fotoğraf çekimindeler. Deniz, istediği pozları alabilmek için Özge'yi zorlar. Özge, Deniz'e sinirlenir ve Deniz'e karşı sert bir plan kurar. Özge ile Deniz arasındaki yakınlaşma tehlikeli bir hal alıyor...
Aslı, Efe'nin dengesiz hareketlerinden beklenmedik bir sonuç çıkarır. Herkesi bir araya toplayan Aslı, bunu ıspatlamak için uğraşır. Efe ise Aslı'ya karşı duygularını saklamakta zorlanır. Efe sonunda Aslı'ya bir itirafta bulunmaya karar verir.
Kavak yelleri 142.bölüm izle Kavak yelleri son bölüm izle
Levent'le yaşadığı tartışma yüzünden Murat'ın bütün keyfi kaçmıştır. Hasret ise bu tartışmadan habersiz albüm çalışmalarına devam etmektedir. Murat'ın öğrencileri çok sevdikleri hocalarının okula dönmesi için harekete geçer. Murat'ın kararını Hasret ile yapacağı konuşma belirleyecektir!.. Öte yandan, Nesrin'in Murat için organize ettiği sürpriz partiye Bahar da katılır. Ancak gecenin sürpriz ismi başkası olacaktır!
Cafer Balçiçek'e evlenme teklif etme niyetindedir. Bu yolda hazırlıklarını yaparken hiç beklemediği biri önüne taş koyar. Cafer'in başı belaya girer!
Gönülçelen 32.bölüm izle Gönülçelen son bölüm izle
Doktora muayeneye götürülen Somer'in acil sünnet olması gerekmektedir.Kuddusi son birikimini torunu Somer'e sünnet düğünü yapılabilmesi için Mürsel'e verir.Bu duruma en çok Cevahir bozulur. Fakat daha paralar Mürsel'in iç cebine girer girmez yan kesiciler tarafından çalınır.Mürsel ve Nazan bunu Kuddisi Baba'ya söylemezler ve Cevahir'den yardım isterler.Ancak Cevahir yine kendine has usül ile sünnet düğününe çareye bulmaya kalkışınca işler tam arap saçına döner. Tüm bu karmaşa yetmezmiş gibi bir de Hafize Nine'nin aniden bayılması ve doktorun açıklması Geniş Aile'yi fena karıştırır. Okulda ise Zekai ile yeni öğrenci Şoray arasında Okul temsilcisi seçilme konusunda kıyasıya rekabet yaşanır. Başa baş giden seçimlerde Pırıl'ın Zekai'ye bir süprizi vardır.
Geniş aile 68.bölüm izle Geniş aile son bölüm izle
Çocuklarının velayetinin dedelerine verilmesi, amir Necip’i hayal kırıklığına uğratır. Hayatı boyunca adalet için çalışan Necip, hukuk sistemine inancını yitirmeye başlar. Babasına adeta savaş açan Nurbanu’nun mahkemede söyledikleri, Necip’in aklından hiç çıkmaz. Ablası ile dedesinin evinde yaşamaya başlayan Alperen için hayat kabusa dönmüştür. Dedesinin evinde çok gizli şeyler öğrenen Alperen, duyduklarını babasına anlatmaya karar verir.

Pikeas’ın gizli belgelerine ulaşan Yiğit ise Melike’nin yaşadığını öğrenir. Hiç beklemediği bu gerçek karşısında çılgına dönen Yiğit, bedeli ne olursa olsun Melike’yi bulmaya ve geçmişin hesabını sormaya kararlıdır. Bunun için önce Pikeas’ı bulmalıdır.
Kollama 107.bölüm izle Kollama son bölüm izle
Güllü’yü büyük bir sürpriz bekliyor
Güllü, Orhan'ın evlenme teklifi karşısında şaşkındır. Orhan'dan düşünmek ve teklifini değerlendirmek için biraz süre ister. Cemşir'in söylediği yere giden Kemal, Orhan'ın tuttuğu adam tarafından öldürülmek üzeredir. Adam tam tetiği çekeceği anda orada gizlenen Cemşir ona engel olur ve Kemal'i kurtarır. Gülizar bebeğin kaçırıldığı gece Orhan’ın kaldığı odada bulduğu ilacın uyku ilacı olduğunu anlar. Artık Muzaffer Ali'yi Orhan'ın kaçırdığından emindir. Güllü, Paris'ten döner dönmez bildiklerini ona anlatmaya karar verir.
Hanımın çiftliği 46.bölüm izle Hanımın çiftliği son bölüm izle
Atv ekranlarının merakla beklenilen dizisi Kızım Nerede 1.Bölüm ile 3 aralık cuma günü yayında olacaktır.Yayınlanacak olan yeni bölümü sitemizden online olarak izleyebilirsiniz..
Kızım Nerede 1.Bölümü cuma günü 20.00 da yayında olacaktır
Kızım nerede 1.bölüm izle Kızım nerede son bölüm izle

Hastaneye yeni asistanların gelişiyle Ela'yı büyük bir sürpriz beklemektedir. Varlığından habersiz olduğu kızkardeşinin aynı hastanede asistan olarak başlaması Ela'nın geçmişini sorgulamasına sebep olacak.
Direnç'in geçirdiği talihsiz kaza, Haldun'un iş teklifi üzerine hastaneye gelen Kaan'la Direnç'i yine biraraya getirecek. Vinçten düşen tersane işçisinin ve 6 çocuğunun dramı hepimizi hüzne boğacak
Doktorlar 3.bölüm izle
Şen Yuva 19. son bölümünde neler olacak? Şen Yuva 19. en son bölüm fragmanı izle. Şen Yuva 19.Bölümü izleyebilirsiniz. Şen Yuva 17 Aralık 2010 yeni bölüm izle Şen Yuva dizisini kaçırmadan full hd izleyin , Şen Yuva 19 17 Aralık 2010 Fox Tv ekranlarında
Şen yuva 19.bölüm izle
full izle