pusu pusu

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde başrolü oynayan Polat Alemdar, ilişkileri deşifre edip, sistemi çökertmek üzere mafyanın içerisine girmiş, çetelerin “Küresel Güçler” ile nasıl işbirliğine girdiğine şahit olmuş, gizli bir devlet görevlisidir.
Kurtlar vadisi pusu 117.bölüm izle Kurtlar vadisi pusu 17 mart izle
Dizide Polat Alemdar'ın en yakınındaki adam rolünü oynayan Gürkan Uygun, yani nam-ı diğer Memati ise, Sokaklardan geldiği için fevri ve acımasızdır. Onun için sorun her zaman somut olmalıdır ve çözümler basittir. Olayların perde arkasıyla ilgilenmez.
Fatmagülün suçu ne 26.bölüm izle Fatmagülün suçu ne 17 mart izle
Mukaddes, Ebe Nine’ye durumu kendince açıklamaya çalışırken, Fatmagül ve Kerim bu konuşmaya da tanık olur. Yeğeni Murat’ın aslında ağabeyinin çocuğu olmadığı gerçeğini kabullenemeyen Fatmagül, Mukaddes’e çok öfkelidir.
Tek Türkiye 134.bölüm izle Tek Türkiye 17 mart izle
Ebe Nine’yle Kerim, Rahmi ve Murat’ın durumu öğrendiklerinde yaşayacakları travmayı düşünerek, Fatmagül’ü en iyi çözümü bulana kadar sessiz kalmaya ikna ederler. Bu arada Mukaddes, Salih’e kendini kabul ettirene kadar, evde iyi eşi oynamak zorundadır.
Dürüyenin güğümleri 32.bölüm izle Dürüyenin güğümleri 17 mart izle
Kerim, Mukaddes’in bu sahte tavırlarına dayanamayan Fatmagül’e destek olurken, birbirlerine fark etmedikleri adımlar atarlar.
Türkan 23.bölüm izle Türkan 17 mart izle

Kurduğu gelecek hayalleri

Sakarya fırat 58.bölüm izle
Hürrem, bebeğin beşiğine takılı muska bulur. Muskaların işlevini öğrenince kendisine de yaptırmaya karar verir. Ama yaptırdığı muskalar geldiğinde önemli bir gerçek ortaya çıkar.
Muhteşem yüzyıl 11.bölüm izle
Beton Orçun'a okulda bir çocuk sataşır. Haluk'un bu konudaki tavsiyesini dinleyen Orçun çocuğa aynı şekilde karşılık verir. Çocuğun babası da okula gelip Orçun'un kulağını çeker.
Bunu duyan Haluk deliye döner. Meltem ve Gönül'ün ısrarlarına rağmen okula gitmeye kararlı olan Haluk konuyu kendi yöntemleriyle çözmek isteyince ortalık iyice karışır
Canan 6.bölüm izle
Batu'ya engel olmadığı için pişmandır.Aşk için her zaman karşı karşıya gelen iki erkek, bu kez Yağmur için yan yana mücadele ederken ,Eda gazetecilerin sorduğu bir soru ile yıkılır.
Unutulmaz 75.bölüm izle
Şirkette ise Canan?ın açıkladığı bir karar bir kez daha ortalığı karıştırır. Lami bu karardan nasıl etkilenecektir. Selim, içi intikam ateşiyle yanıp tutuşan sevgilisini aşka çekebilecek midir? Kurduğu gelecek hayalleri, mutluluk ve aile olma planından Canan?a sözeder.
Çocuklar duymasın 39.bölüm izle
Canan, ona apaçık yalan söylemektedir. Renknaz, Canan?a karşı yeni bir karşı atak planı yapmıştır. Nasıl bir yol izleyeceklerini kocasına anlatır. Planın ana hedefinde Elif vardır
Küçük sırlar 33.bölüm izle
full izle