salı dizi konuları

Papatyam 82.bölüm izle
Kadınlara ehliyet vermeyin!
Feride'nin ehliyet almak istemesiyle ev ikiye bölünür. Necati trafiği bahane ederek onu durdurmaya çalışırken Feride ulaşım konusunda bağımsızlığını ilan etmek istemektedir. Necati bir şartla kabul eder, direksiyon eğitimini kendi verecektir. Fakat direksiyon dersleri onları boşanmanın eşiğine getirir
Diş ağrısı ile inleyen Lütfü ise çareyi dişine alkol basmakta bulur. Sarhoşluğa varan tedavisi onu yeni komşuyla boğaz boğaza getirir.
Papatyam 82.bölüm izle
Papatyam 14 aralık izle, Papatyam full izle, Papatyam izle, Papatyam son bölüm izle


Halil ibrahim sofrası 15.bölüm izle
Ortağı Nuri ile işlettikleri dükkân, üç çocuğunu bugünlere getirecek kadar iş yapmaktadır çok şükür. Berber Ali bir süredir yeni açılacak iş merkezindeki dükkânlardan birini kiralayıp ortağı Nuri ile birlikte işleri büyütmeyi planlamaktadır. Yıllardan beri ayakta makas sallamaktan yorulan Ali, hem Münir’e biraz sorumluluk vermek hem de kendisi biraz dinlenmek için bu planı yapmış ve ortağı Nuri’ye fikrini açmıştır. Fakat Nuri normalde üstüne atlayacağı bu fikre nedense yanaşmamış; Ali’nin ısrarlarını her seferinde geri çevirmiş, onu oyalamıştır. Ali, eski ahbabı olan belediye başkanının da yardımıyla dükkânı kiralama aşamasına gelmiştir. Belediye başkanının yanına gittiğinde aslında Nuri’nin o dükkânı çoktan kiraladığını ve bunu kendisinden sakladığını öğrenir. Ali’yi asıl dükkânla alakalı hayallerinin suya düşmesi değil kardeşi diye bildiği ortağından yediği kazık üzmüştür.
Halil ibrahim sofrası 15.bölüm izle
Halil ibrahim sofrası 14 aralık izle, Halil ibrahim sofrası full izle, Halil ibrahim sofrası izle, Halil ibrahim sofrası son bölüm izle


Öyle bir geçer zamanki 13.bölüm izle
Onu görebilmek için uğraşırken karşısında Osman"ı bulur. Kürşat da boş durmaz. Hakan"ın babasına ulaşır ve ona oğlu ile ilgili bazı uyarılarda bulunur. Mete"nin durumu hakkında müdür ile konuşmaya giden Cemile"yi bir sürpriz beklemektedir. Aşktan gözü kimseyi görmeyen Aylin tüm engellere rağmen Soner"in teklifini öğrenmek üzere onunla buluşmaya gider. Ali"nin onlara layık gördüğü eve giden Cemile ve çocuklar, gözlerine inanamazlar. Öfkeden gözü kimseyi görmeyen Ali kararını uygulamak üzere kapıya dayanır. Bu manzara karşısında Mete"yi zapt etmek artık imkansızdır.
Öyle bir geçer zamanki 13.bölüm izle
Öyle bir geçer zamanki 14 aralık izle, Öyle bir geçer zamanki full izle, Öyle bir geçer zamanki izle, Öyle bir geçer zamanki son bölüm izle

Kurtlar vadisi pusu 103.bölüm izle
Polat Alemdar, hala mallarının değiştiğini fark etmeyen Yaşar"dan ne isteyecek? Yaşar, Polat"ın bu isteği karşısında ne yapacak? Uyuşturucu satanların önünü kesmek için Polat Alemdar"ın yeni planı ne olacak?
Zaza, Polat"tan habersiz nereyi basacak? Baskın yaptığı mekanın arkasından kim çıkacak?
Kurtlar vadisi pusu 103.bölüm izle
Kurtlar vadisi pusu 9 aralık izle, Kurtlar vadisi pusu full izle, Kurtlar vadisi pusu izle, Kurtlar vadisi pusu son bölüm izle

Aşk ve ceza 37.bölüm izle

Aşk ve ceza 37.bölüm izle
Tüm bunlar olurken, Mustafa'nın ilk cinayetinin düzmece olduğu ortaya çıkar. Avukat, bu oyunu oynayanların peşine düşer. Mustafa'nın düşürüldüğü tuzakla, Savaş'ın düşürüldüğü tuzak arasında nasıl bir bağ var?
Hiçkimse'nin Beşir'i bilerek yakalamadığını öğrenen Savaş, hayatının en acı gerçeklerinden biriyle yüzleşir…
Zor günler yaşayan Savaş ve Yasemin, aşklarından aldıkları güçle birbirlerini destekleyip teselli bulurlar. Yasemin ve Savaş, birbirlerine büyük ve müthiş sürprizler hazırlamaktadır.
Hem aşireti hem de Yasemin ve Ömer'den oluşan ailesi için her şeyi yoluna sokmaya çalışan Savaş, üstündeki iftirayı temizlemek için ölümü göze alarak yeni bir yola girer
Aşk ve ceza 37.bölüm izle

Ömre bedel 58.bölüm izle

Ömre bedel 58.bölüm izle
Olcay'ın söyledikleri karşısında büyük bir şok geçiren Ömür, ne yapacağını bilemez bir haldedir. Erdem, Can'ın babasının Cesur olduğunu biliyordur.
Tayfun'la görüşmeyi kabul eden Seniha, duyacaklarına hiç hazırlıklı degğildir. Seniha'yı takip eden Cesur'un başına beklenmedik bir şey gelir. Ani bir öfke patlaması yaşıyan Cesur, hesaplamadan hareket edecektir. Ailesinin yaşadıklarına bir an önce son vermek isteyen Ayten, çok tehlikeli bir adım atar. Ömür için kaybedecek bir şey kalmamıştır artık. Tüm gerçeklerin açığa çıkması an meselesidir. Erdem ve Ömür arasında büyük bir hesaplaşma yaşanırken, gelecek bir haber tüm olayların seyrini değiştirecektir.
Ömre bedel 58.bölüm izle
full izle