28 ocak online dizi konuları

Levent'in verdiği kutlama partisine Murat da davetlidir. Murat o davete katılmasa da o gece Hasret bir şekilde karşısına çıkacaktır!
Gönülçelen 37.bölüm izle Gönülçelen 28 ocak izle
Kobra'nın muhtarlık telaşı tüm mahalleyi sarar. Kobra en büyük rakibi Nizam ile amansız bir mücadeleye girişir. Esas darbeyi ise hiç beklemediği birinden yer. Mahalleden üçüncü bir muhtar adayı daha çıkar.
Adını feriha koydum 3.bölüm izle Adını feriha koydum 28 ocak izle
Mehmet'in varlığı ile zor duruma düşen Feriha, evde ise ortaya çıkan yalanı yüzünden babasının daha önce hiç görmediği bir yüzünü görür. Bir yanda Mehmet ve Emir diğer yanda aile baskısıyla iyice bunalan Feriha, Cansu ve Sanem'e de rezil olmanın utancını yaşarken annesine patlar. Bu patlamaya şahit olan Rıza'nın verdiği karar, anne kız için sarsıcı olacaktır.
Geniş aile 74.bölüm izle Geniş aile 28 ocak izle
Hazırlıksız yakalanan ikili bu gelişme karşısında şok olur. Ancak bu durum Cevahir'in pek kafasına yatmaz, üstelik Korhan'dan da kıllanır ve onu yakın takibe alır.
Kızım nerede 6.bölüm izle kızım nerede 28 ocak izle
Zeynep'e ait başka bir ipucu hiç kimsenin tahmin etmediği bir yerde bulunur. Bu izler Kağan'ı Zeynep'e götürebilecek midir? Kağan Zeynep'le beraber her dakika kendi geçmişine biraz daha yaklaşıp acılarıyla yüzleşmektedir.
Hanımın çiftliği 51.bölüm izle Hanımın çiftliği 28 ocak izle
Kemal’in davası sonuçlanmış, genç adam serbest bırakılmıştır. Güllü ve Kemal hapishane çıkışında hasretle kucaklaşır. Ancak Halide de oradadır. Her ikisine de başkalarıyla nikahlı olduklarını hatırlatır. Ancak gururunun daha fazla incinmesine izin vermeyecektir. Kemal’den boşanmaya karar verir.
Kollama 113.bölüm izle Kollama 28 ocak izle
Emniyet birimine ajan olarak giren Vatoz, deşifre olduktan sonra iyice acımasızlaşmıştır. Yapacağı en büyük kötülüğü yapar ve masum halkı kurşun yağmuruna tutar. Her türlü bedeli ödemeye hazır olan Vatoz, bazı kesimler tarafından kahraman ilan edilir. Devleti küçük düşürmek isteyen bazı karanlık güçler, Vatoz’un eski bir istihbaratçı olmasından yararlanmak isterler.
Fakat O, yem olarak kullanıldığının farkında değildir.
full izle