kurlar vadisi ve fatmagül

Polat Alemdar, sahte parayla ellerindeki malı alan Yaşar'dan intikamını alabilecek mi? Sünger, Polat Alemdar'ı doğru kişiye mi götürdü? Ayı İbrahim'in kızı Peri, Feller'le niye görüşecek? Feller, Peri'den ne isteyecek? Baba Memduh'un torunu Baran ve sevgilisi Azad'a destek olacağına söz veren Polat, şimdi ne yapacak? Baba Memduh'un düştüğü durum karşısında ne yapacak? Polat Alemdar bekleyen büyük sürpriz ne olacak? Polat Alemdar ve ekibi, uyuşturucu sevkiyatında Yaşar'a nasıl bir sürpriz hazırlayacak?
Kurtlar Vadisi Pusu 103. yeni bölüm fragmanında uyuşturucuları ele geçiren Polat Alemdar, bu uyuşturucuları ne yapacak? Polat ve ekibi yeni bir baskın yapmak için hazırlanıyorlar. Zaza dayı ve adamları kimin mekanını basıyorlar? Savcı hanım Polat ve Ebrunun resmini bavuluna koyarak ne yapmaya çalışıyor? Kulak okşamasıyla ün kazanan Zaza'nın kulağını çeken kim? Polat, elinde ki taşı neden duvara fırlatıyor. Tüm bu soruların cevabı Kurtlar Vadisi Pusu 103. bölümde belli olacak.
Kurtlar vadisi pusu 103.bölüm izle kurtlar vadisi pusu 103.bölüm izle 9 aralık

Fatmagülün Suçu Ne dizisinin 9 Aralık Perşembe günü yayınlanacak olan en son ve yeni bölümü olan 12.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Fatmagülün Suçu ne Dizi sinin 12.Bölümün de neler olacak. Yeni Bölüm yine hangi heyecan dolu dakikalara sahne olacak.12.Bölümün fragmanını Aşağıda bulunan linklerden izleyebilirsiniz.
Fatmagül Mustafa ya olan sitemleri kendini ateşin ortasında yapayalnız ve bir başına bıraktığını dile getiriyor. Fatmagülün suçu ne 12.Bölümün de Fatmagül kime içini döküyor. Eğer Mustafa nın yanında olduğu zaman neler söylemek istediğini kime anlatıyor. Yengesi Fatmagül ü iyice huzursuz etmeye başlar. Fatmagülün Kerimin karısı olduğu hususunu her fırsat da tekrar hatırlatır.
Ağabeyi de bu husustan iyice huzursuz olmaya başlamıştır. Kerim Kapıyı neden kırıyor Hangi Görüntü ile karşılaşıyor. Fatmagül nereye gitti evden mi kaçtı? Aranan soruların tüm cevabı 9 Aralık Perşembe günü yayınlanacak olan Fatmagülün Suçu ne dizi sinde. Fatmagülün Suçu ne yeni ve son bölümü Kanal d Ekranlarında12.Bölümü ile de seyircisiyl buluşacak.
Fatmagülün suçu ne 12.bölüm izle Fatmagülün suçu ne 12.bölüm izle 9 aralık
Yaman Aşkım'ın mafya babasına olayı anlatmasını engellemek için kızla zorla evlenmeyi kabul eder. Nasip Duran'ın süt alımına dinleme cihazı yerleştirir. Zühtü süt alımdaki dinleme cihazından Halim Ağa'nın ikili oynadığını anlar. Plan hazırdır, Dürüye Halim Ağa'yı Suzi bayanla aynı yatakta basar. Suzi Bayan, kendisini Halim Ağa'ya Duran Ağa'nın ayarladığını söyleyince işler arapsaçına döner. Ümit gizlice güğümlerin odasına sızar. Ancak Dürüye'nin ansızın pencereyi kilitlemesi üzerine güğümlerin odasında mahsur kalır.
Dört kızla aynı odada yaşamak zorundadır. Dürüye Ayşe'nin boşanması için mahkemeye gidince kendisini boşayan Hakim Hanım'la karşılaşır. Hakim Hanım, Dürüye'nin durumundan şüphe eder. Hakim Hanım Dürüye'nin yarım ağız köye gel' teklifini değerlendirmeye karar verir. Güğümler perişan haldedir. Halime Nasip'ten, Hayriye Yaman'dan, Huriye de Ümit'ten ayrılmıştır. Zühtü muhtar olarak ilk icraatını yapar. Köylünün kameraları takılmıştır. Üstelik Adsız'ı muhtarlık bütçesinden işe alınca bir kez daha Dürüye'nin gözüne girer.
Dürüyenin güğümleri 18.bölüm izle Dürüyenin güğümleri 18.bölüm izle 9 aralık
Deli Saraylı 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Deli Saraylı 11. son bölümde neler olacak? Deli Saraylı 11. en son bölüm fragmanı izle. Deli Saraylı 11. son bölüm fragmanında yabancı damat Türk kültürüne ait her şeyi öğrenmek istediğini söylüyor.
Deli saraylı en son ölüm özeti.
Vali Perizat'ın kayıp olan nişanlısını bulur.
Bu arada tutuklu olan Türk askerlerinin serbest kalması için Cezzar'ın mührüne ihtiyaç duyulunca bu görevi Ayyar üstlenir. Cezzar'a ait olan mührü almak için evine giren Ayyar, sonunda Cezzar'a yakalanır ve kendisine sıkılan kurşun isabet edince yığılıp kalır.
Amerikaya gitmek için gemiyle yola çıkan William'ın içinde bulunduğu geminin battığı haberi gelince Hüma neye uğradığını şaşırır..
Deli saraylı 11.bölüm izle Deli saraylı 11.bölüm izle 9 aralık
Tarık çatışmada ağır yaralanmış örgütteki elemanlar tarafından bulunmuştur. Dila ise aylarca haberini alamadığı Tarık’ın ölümüne inanmış, şehit olduğunu düşünerek teselli olmaya çalışmıştır… Rıfat Ağa’nın oğlu Kado ise kardeşi Ali’nin ölümünden sonra kardeşinin çok sevdiği Zehra ile evlenmek istemektedir.Örgüt, Tarık için ne planlıyor?Örgüt otağında çaresiz ve kimliğini kaybetmiş bir şekilde kalan Tarık için şok gelişmeler yaşanıyor. Örgüt ya onu öldürmeli ya da çok iyi bir terörist olarak yetiştirmelidir.
Tek türkiye 120.bölüm izle Tek türkiye son karakol 120.bölüm izle
Türkan’ı zor bir karar bekliyor
Türkan’ın sınıf arkadaşları, onun Orhan ile olan ilişkisini fark ediyor ve dedikodular üretiyorlar. Bundan sonrasında Türkan’ı zor bir karar bekliyor.
Orhan, Ali ve Berfin ile ilgilenmek zorunda kalan Türkan’a kızgındır. Saylan Ailesi ise, az daha Haydar ve Fidan’ın ölümüne sebebiyet verecek kadar sorumsuz davranmış olan Adalı dostlarına kırgındırlar. Türkan’ın sınıf arkadaşları onun Orhan ile olan ilişkisini fark ederler. Haklarında çıkardıkları dedikodu iki sevgiliyi zor durumda bırakacaktır. Bu ilişkinin farkına varan Neşet Hoca ise Orhan’ı kariyerini sonlandırmakla tehdit eder. Bu tehditleri öğrenen Türkan’ı zor bir karar beklemektedir.
Türkan 11.bölüm izle Türkan 11.bölüm izle 9 aralık
full izle