ezel 52.bölüm

Melek gecenin bir yarısı dişçiyi nerede bulacağız diye düşünürken Murat olaya el atar ve Yavuz’un eski ev arkadaşı dişçi Bülent’in muayenehanesini açtırır. Doktor dönüşü Şirin uyumuştur. Murat’ın kucağında eve gelir. Müjgan, Murat’ın Şirin ile bu kadar ilgilenmesini pek beğenir ve Melek’e de bu durumdan bahseder.
Arka sokaklar 189.bölüm izle Arka sokaklar 31 ocak izle
Cengiz'den Serdar olayını öğrenen Kenan, Eyşan'ı bulmak üzere harekete geçer. Ama önce görmesi gereken biri vardır.
Ezel 52.bölüm izle Ezel 31 ocak izle
Yer gök aşk dizisinin 31 Ocak 2011 Pazartesi günü oynayacak olan 24. bölüm de; Yusuf’un söyledikleriyle ikna olmayan Remzi kendince son kozunu oynayacaktır.
Yer gök aşk 24.bölüm izle Yer gök aşk 31 ocak izle
Yusuf sözleşme konusunu araştırır ve tepkisini gösterir. Sultan Yiğit'in gözaltına alındığını öğrenmiştir. Oğlunun suçsuz olduğuna kimseyi ikna edememektedir.
Küçük sırlar 27.bölüm izle Küçük sırlar 31 ocak izle
Yusuf dahil herkesin kafası karışmıştır. Sultan zor durumdadır. Uygar hasta yatağında Münevveri tehdit etmeye devam eder, susmasını söyler.
Karadağlar 13.bölüm izle Karadağlar 31 ocak izle
Oysa Yiğit in kurtulması için Münevverin konuşması şarttır. Yusuf’a deli gibi âşık olan Havva'nın onunla mutlu olmak dışında hiçbir şey umurunda değildir.

Doktorlar 8.bölüm izle Doktorlar 31 ocak izle
Yıllardır görmekten sakındığı bu kişi, Kenan'ın bir şeyi anlamasına yardımcı olur. Aşk. Yeniden. Kenan artık bir adım atmaya hazırdır.
Kanıt 28.bölüm izle Kanıt 31 ocak izle
Hamiyete ve Yusuf'a ispatlamak için attığı adımlar Yusuf'un gözünde ve gönlünde yerini sağlamlaştırırken, Hamiyet'in bütün planlan suya düşecektir. Yer gök aşk son bölüm fragmanı izle. Yer Gök Aşk Fragmanı Yayınlanınca Aşağıda verdiğimiz linklerden izleyebilirsiniz.
Elde var hayat 25.bölüm izle Elde var hayat 31 ocak izle

arka sıradakiler 30 ocak

Pınar hazırladığı oyunlar ve tuzaklarla onların işini zorlaştırmak için elinden geleni yapar. Arka sıradakiler can düşmanlarını kurtarabilmek için zamana karşı bir yarışa girmek zorunda kalırlar.
Arka sıradakiler 142.bölüm izle Arka sıradakiler 30 ocak izle Arka sıradakiler son bölüm izle
Saffet, Zehra'nın Metin hocayla yakınlaşmasından duyduğu rahatsızlık yüzünden problem yaratmaya devam eder. Zehra?nın kocasıyla okul gezisine gitmesinden hoşlanmayan Sevda'nın kışkırtmaları da olayları çığırından çıkarır. Saffet Ali'nin sitemleri nedeniyle Zehra'ya uyguladığı baskıyı arttırır. Ama gerçek sebep bu mudur?
Behzat ç 18.bölüm izle Behzat ç 30 ocak izle Behzat ç son bölüm izle
Selami Aydoğdu sahibi olduğu oyuncakçı dükkanında ölü bulunur. Cesedin üzerinde bir demet nergis çiçeği bulunmuştur. Dükkanın yakınlarındaki esnaf cinayet ekibi tarafından sorgulanır. Selami'nin ölmeden birkaç saat önce, çırağı Orhan'ı kendisinden para çaldığı gerekçesiyle döverek işten kovduğu öğrenilir.
Aşk bir hayal 57.bölüm izle Aşk bir hayal 30 ocak izle
Aşk bir hayal son bölüm izle
Ayrıca maktulün damadı Erdi ile de arasının bozuk olduğu ortaya çıkar. Soruşturma ilerledikçe Selami'nin oyuncakçı dükkanını paravan olarak kullandığı, gümrükten vergisiz olarak soktuğu malları el altından işportaya sattığı anlaşılır.
full izle