arka sıradakiler 30 ocak

Pınar hazırladığı oyunlar ve tuzaklarla onların işini zorlaştırmak için elinden geleni yapar. Arka sıradakiler can düşmanlarını kurtarabilmek için zamana karşı bir yarışa girmek zorunda kalırlar.
Arka sıradakiler 142.bölüm izle Arka sıradakiler 30 ocak izle Arka sıradakiler son bölüm izle
Saffet, Zehra'nın Metin hocayla yakınlaşmasından duyduğu rahatsızlık yüzünden problem yaratmaya devam eder. Zehra?nın kocasıyla okul gezisine gitmesinden hoşlanmayan Sevda'nın kışkırtmaları da olayları çığırından çıkarır. Saffet Ali'nin sitemleri nedeniyle Zehra'ya uyguladığı baskıyı arttırır. Ama gerçek sebep bu mudur?
Behzat ç 18.bölüm izle Behzat ç 30 ocak izle Behzat ç son bölüm izle
Selami Aydoğdu sahibi olduğu oyuncakçı dükkanında ölü bulunur. Cesedin üzerinde bir demet nergis çiçeği bulunmuştur. Dükkanın yakınlarındaki esnaf cinayet ekibi tarafından sorgulanır. Selami'nin ölmeden birkaç saat önce, çırağı Orhan'ı kendisinden para çaldığı gerekçesiyle döverek işten kovduğu öğrenilir.
Aşk bir hayal 57.bölüm izle Aşk bir hayal 30 ocak izle
Aşk bir hayal son bölüm izle
Ayrıca maktulün damadı Erdi ile de arasının bozuk olduğu ortaya çıkar. Soruşturma ilerledikçe Selami'nin oyuncakçı dükkanını paravan olarak kullandığı, gümrükten vergisiz olarak soktuğu malları el altından işportaya sattığı anlaşılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

full izle