pazar dizi fragmanları

Arka Sıradakiler 136.Bölüm izle
Arka Sıradakiler'de, yine aşk, dostluk, dayanışma ve heyecan dolu bir bölüm seyirciyi bekliyor.
Oktay, Eskişehir'deyken, Kerem eve girmiş, Gamze ile yüzyüze gelmiştir. Bu korkutucu karşılaşmada yaşananlara ilişkin merak bu bölümde gideriliyor. Meral tehditlerini gerçekleştirip, Filiz'i kaçırtır. Bu ölümcül planda, olaylar tahmin edildiği gibi gelişmez. Meral ile Filiz sürpriz bir finale doğru sürüklenir. Ali, askere gideceğini Zehra'dan saklamaktadır. Zehra'ya unutamayacağı bir gün yaşatıp, günün sonunda sırrını açıklamaya karar verir. Ali'nin üst üste yaptığı romantik sürprizler Zehra'nın çok hoşuna gider. Günün sonunda, Zehra'dan duydukları Ali'yi şaşırtır. Sibel'i rahatsız eden Faruk ile İbo kapışır. Ancak Faruk arkası sağlam, babası çok güçlü bir gençtir. Faruk'a gereken dersi vermek isteyen İbo, tayfa'yı bir araya toplar. Büyük kapışmada yaşanacaklar merak konusudur. Büşra'nın arkadaşlarından sakladığı sırlar yavaş yavaş aydınlanmaya başlar. Ancak aydınlanan her sır, yeni merakları beraberinde getirmektedir.
Arka Sıradakiler'in sırlar ve sürprizlerle dolu yeni bölümü, Pazar günü Fox ekranlarına geliyor.
Arka sıradakiler 136.bölüm izle
Arka sıradakiler 12 aralık bölümü izle, Arka sıradakiler izle, Arka sıradakiler son bölüm izle



Behzat Ç 11.bölüm izle
Behzat Ç 11. son bölümde neler olacak? Behzat Ç 11. en son bölüm fragmanı izle. Behzat Ç 11. son bölüm fragmanında Bahar'ın evlilik teklifini reddetmesinin ardından psikolojik bir çöküntü yaşamaktadır.
Cevapsız Sorular
Behzat Ç., Bahar'ın evlilik teklifini reddetmesinin ardından psikolojik bir çöküntü yaşamaktadır. Bu konu yüzünden Şule ile tartışır. Tartışmanın ardından Şule evi terk eder.
Gülin Taşçı adında bir üniversite öğrencisi, ıssız bir yol kenarında ölü bulunur. Yapılan ilk incelemeler Gülin'in yüksek bir yerden düşmüş veya atılmış olduğuna işaret etmektedir. Gülin'in kayıtlı olduğu bir sosyal paylaşım sitesinden elde edilen fotoğraflar, şüphelilerin belirlenmesinde etkili olur. Soruşturmanın ilerlemesiyle Gülin'in uyuşturucu kullandığı ortaya çıkar. Bunun yanı sıra, Behzat Ç.'nin intihar ederek yaşamını yitiren kızı Berna'nın da, Gülin'le arkadaş olduğu öğrenilir. Bu bilgi Behzat Ç.'nin soruşturmayı şahsi bir mesele olarak ele almasına neden olur. Behzat Ç. ekibiyle birlikte cinayeti aydınlatmaya çalışırken, bir yandan da kızının ölümüne dair cevabını veremediği sorularla boğuşacaktır.
Behzat ç 11.bölüm izle




Behzat ç full izle, Behzat ç son bölüm izle, Behzat ç izle


Aşk bir hayal 51.bölüm izle
Miran'ın deli sevdası sonunda Asmin'in canına da kasteder ve Asmin'le Miran arasındaki boğuşma Asmin'in vurulmasıyla son bulur. Asmin'i tedavi ettirmek için doktora ihtiyaç vardır. Ama Mardin'de jandarma ve polis aramalarından nefes alamayan Miran bu kez iyice köşeye sıkışmıştır. En sonunda bulunan doktor meslekten uzaklaştırılmış madde bağımlısı bir adamdır. Doktor kurşunu çıkartır ama genç kadının vücuduna bir başka zehri enjekte eder. Morfin! Asmin'in acıları sadece morfinle yatışmaktadır. Son çare köyden bulunan hemşire Rojda Asmin için elinden geleni yapmakta ama çaresiz kalmaktadır. O sırada İstanbul'dan iyi haberler Mardin'e ulaşır. Minik Altay hastalığı yenmiştir. Asmin Mardin'de acılarına gün günden yenik düşerken İstanbul'da küçük Altay gün günden hayata bağlanmaktadır. Cezaevinde ise Fatma ve Nevin arasındaki gerginlik gitgide artmaktadır. Oğlu Reşo'yu cezaevinde yanına aldırtmayı başaran Fatma, Nevin'e ve Miran'a açtığı savaşı devam ettirmektedir.

Aşk bir hayal 51.bölüm izle




Aşk bir hayal 51.bölüm izle, Aşk bir hayal son bölüm izle, Aşk bir hayal 12 aralık izle, Aşk bir hayal izle

Çok güzel hareketler bunlar 73.bölüm izle
Çok güzel hareketler bunlar 73.bölüm izle
Bkm Mutfak ekibi, muhteşem ekip ruhuyla 2008 senesinden bu yana Kanald ekranlarında insanları etkilemeye devam ediyor.Bu ekibin, senaryosunu ilk kez kendisinin yazıp oynadığı Çok Filim Hareketler Bunlar filmi,vizyona girdi! Senaryosunu Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç ‘un yazdığı, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan ‘ın üstlendiği film seyircisiyle buluşuyor.Komedi türünün en güzel örneklerinden birini ortaya koyduğunu düşündüğümüz Çok Filim Hareketler Bunlar, izleyiciler tarafından da olumlu tepkiler almaya devam ediyor
Çok güzel hareketler bunlar 12 aralık izle, Çok güzel hareketler bunlar izle, Çok güzel hareketler bunlar son bölüm izle

Yetenek sizsiniz türkiye 6.bölüm 12 aralık izle

yetenek sizsiniz türkiye 12 aralık 6.bölüm izle
Yetenek sizsiniz Türkiye 6. bölümü 12 Aralık 2010 pazar günü Show Tv de ekranlara geliyor.Dünyada rating rekorları kıran ‘Got Talent’ serisini Acun Türkiye’ye getirdi.Acun Ilıcalı ile birlikte Ali Taran ve Hülya Avşar’ın jüri olarak yer alacağı yetenek yarışması Kıbrıstan ve Türkiye’nin her bir köşesinden yetenekli insanları ekrana taşımaya devam ediyor. Almanyadan ve ülkenin dört bir yanında yapılacak olan elemelerin ardından seçilen özel insanlar jüri üyelerinin karşısında, milyonların kalbini fethetmeye çalışacak. Türkiye’nin gizli kalmış yeteneklerini keşfe çıkan Acun Ilıcalı ve ekibi elemelerle ekranlara geliyor.
Yetenek sizsiniz türkiye 6.bölüm 12 aralık izle
yetenek sizsiniz izle, yetenek sizsiniz türkiye izle, yeteneksizsiniz türkiye kıbrıs izle
full izle