29 aralık çarşamba dizi özetleri

Sakarya fırat 47.bölüm izle Sakarya fırat 29 aralık izle
Beş yıldır zirveden inmeyen dizi Yaprak Dökümü muhteşem bir finalle ekrana veda ediyor. Dizinin son bölümü için hazırlanan tanıtım filminde çarpıcı görüntüler göze çarpıyor. Şevket, özgürlüne kavuşmanın sevincini yaşarken Oğuz yeni bir yolun içine giriyor. Sedef evleniyor. Garda geçen sahnede hüzünlü bir veda göze çarpıyor. Acaba Fikret, Necla, Cevriye Hanım, Sedef ve ailesi kimi uğurluyor? Fikret'in gözünden akan yaşın nedeni ne?
Yaprak dökümü 174.bölüm izle Yaprak dökümü 29 aralık izle yaprak dökümü final izle
Harun zengin bir iş adamının oğludur. Şirketinde çalışan Melda adlı bir kızla romantik bir ilişki yaşamaktadır. Fakat Harun bir gün tesadüf eseri tanıştığı Eda adlı başka bir kızla da birlikte olmaya başlar... Romantik bir kaç haftanın ardından kızı terk eder. Zira Harun’un babası, oğlunun Melda ile evlenmesini istemektedir. Harun zaten ilgi duyduğu Melda ile evlenmeye karar verir. Hep birlikte Melda’yı istemeye giderler. Fakat görücü evinde hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar.
Unutulmaz 64.bölüm izle Unutulmaz 29 aralık izle
Yekta ile arasındaki gerğinlik de Arda nedeniyle bir kez daha artacaktır. Abisine ait kilitli kutuda bulduğu kitap ve 2 kişilik tren bileti Zeynep'in şüphelerini daha da güçlendirir... Doruk'un okul meselesiyle ilgili girdikleri tartışmada Çağla yine Enis'in şiddetine maruz kalır ama bu defa sonuç her zamankinden farklıdır... Köksal Sipahioğlu ise şirketi ele geçirmek yolunda bir adım daha ilerler. Gizli amacına ulaşmak için her fırsattı değerlendirmektedir.
Kirli beyaz 4.bölüm izle Kirli beyaz 29 aralık izle
Hayatın kendisi kadar komik ve duygusal bir dizi olan, "Çocuklar Duymasın" kaldığı yerden değil günümüzden devam ediyor. Çünkü bizim izleyemediğimiz 7 yıllık dönem içinde orada hayat hiç durmadı. Evlerinin dekorasyonunu değiştirdiler, iş hayatlarında yeni pozisyonlar elde ettiler ya da edemediler, çocuklar büyüdü, Haluk, Meltem ve diğerleri yaşlandı. Ama Haluk hala bildiğimiz Haluk, hala her şeye karşı, muhafazakar ve milliyetçi. Meltem de büyük değişiklik yok, modern, ideal ve ahlaklı bir eş. Ailenin meseleleri yine çok küçük, kredi kartları, telefon faturaları, alış veriş giderleri, tatil masrafları ve hayatın içinde akıp giden her şey.
Çocuklar duymasın 22.bölüm izle Çocuklar duymasın 29 aralık izle
full izle