Yahşi Cazibe 21.Bölüm izle

Yahşi Cazibe 21.Bölüm izle
Yahşi Cazibe 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Yahşi Cazibe 21. son bölümünde neler olacak? Yahşi Cazibe 21. en son bölüm fragmanı izle.
Cazibe Kemal'in eleştirileri üzerine Türkçesini ilerletmek için ders almaya karar verir. İlk başta Cazibe'nin bu çabasını destekleyen Kemal, ders verecek öğretmenin yakışıklı bir erkek olduğunu görünce çark eder.
Kemal'in şirketinin Çinle ticaret yaptığını öğrenen Peker Pekmez Çinli kılığında şirkete gidip Kemal'in ağzından laf almayı planlar fakat şirkette onu kötü bir sürpriz beklemektedir.
Kostüm partisi düzenleyen Simge hizmet etmesi için Cazibe'yi de çağırır fakat Cazibe partiye konuk olarak davet edildiğini düşünür.
Yahşi cazibe 21.bölüm izle

Spartacüs film izle

Spartacüs film izle
Film ‘in Adı: Spartaküs
Tür: Dram / Romantik / Savaş
Yönetmen: Stanley Kubrick
Görüntü Yönetmeni: Russell Metty
Senaryo: Dalton Trumbo
Oyuncular: Kirk Douglas, John Gavin, Laurence Olivier, Jean Simmons, Charles Laughton, Peter Ustinov, Nina Foch, John Ireland, Herbert Lom, Tony Curtis, Harold J. Stone, Robert J. Wilke, Brad Harris
Yapım: 1960, ABD
Yapımcı: Edward Lewis
Muzik: Alex North
Film Süresi: 3 saat, 04 dk.
Vizyon ‘a Giriş Tarihi: 7 Ekim 1960
Trakyalı bir köle olan spartaküs( Kirk Douglas) bir galadayötör olarak yetiştilir.varinia isminde bir bayan aşık olur… ve o anki rejime isyan eder. yalnız onun isyanının bir farkı tüm kölelerde özgürlük için bir kıvılcım yakmasıdır.Sayısız oscar sahibi bir film olan \’\'spartacüs\’\’ 60\’ lı yıllara damgasını vurmakla kalmayıp, günümüze demokrasi açısından bir pencere açmıştır.. iyi seyirler.
Spartacüs film izle - Spartaküs izle

Sea of love film izle

Sea of love film izle
Orjinal Adı : Sea of Love
Sinemalar.com Puanı:5.9/10
IMDB Puanı:6.7/10
Yapım:1989 ~ ABD
Tür:Gerilim, Polisiye, Romantik, Suç
Yönetmen:Harold Becker
Oyuncular:Al Pacino, John Goodman, Ellen Barkin, Michael Rooker, Richard Jenkins, Christine Estabrook, Paul Calderon, Barbara Baxley, Gene Canfield, John Spencer, Larry Joshua, Mark Phelan, Michael O’neill, Patricia Barry, William Hickey
Senaryo:Richard Price
Yapımcı:Louis A. Stroller, Martin Bregman
Görüntü Yönetmeni:Ronnie Taylor
Müzik:Trevor Jones
Süre:1 saat 48 dk
Gösterim Tarihi: 05 Ekim 1990 (Türkiye)
Film hakkında kısa bilgi:Gönüllü New York polis dedektifi Frank Keller, sınırlarda yaşayan bir işkoliktir.Tuhaf bir seri katili yakalamak için dedektif Sherman Touhey’le güçlerini birleştiren Frank, güzel bir şüpheliyle karşılaşır.
Olayla bağlantısı olduğunu gösteren güçlü delillere rağmen şüphelinin masumiyetine inanan Keller onunla tutkulu bir ilişkiye girer.Al paciono ve Ellen barkin in bu filmini kaçırmayın
Aşk denizi film izle - Sea of love film izle
Sea of love izle, Aşk denizi izle, Sea of love hd izle,Aşk denizi filmi izle

Geniş aile 66.bölüm izle

Geniş aile 66.bölüm izle geniş aile son bölüm izle
Geniş Aile 66 bölüm Cevahir ve Koyu Bilal bir depoda gözlerini açarlar. Geniş Aile 66 bölüm İkisi de oraya nasıl geldiklerini hatırlamazlar. Geniş Aile 66 bölüm Bir gece öncesinden hatırladıkları üzerine tartışırlarken diafondan gelen bir ses ikisinin de kâbusu olur. Geniş Aile 66 bölüm Kim olduğunu bilmedikleri birisi onlara fena bir tuzak kurmuştur. Geniş Aile 66 bölüm Kavgaları ile mahalleye bir türlü huzur yüzü göstermeyen ikili tehlikeli bir oyunun içindedir.
Geniş aile 66.bölüm izle

Hanımın çiftliği 44.bölüm izle

Hanımın çiftliği 44.bölüm izle
Hanımın Çiftliği son 44. Bölüm full izle! Hanımın Çiftliği son Bölüm izle 3 Aralık! VİDEO

Hanımın Çiftliği 44. Bölüm full dizi izle! Hanımın Çiftliği Dizisi 44. Bölüm full izle! Hanımın Çiftliği Dizisi son 44. bölüm 3 Aralık 2010 perşembe full video izle! Hanımın Çiftliği dizisi 44. Bölüm dizi izle!

Orhan’ın kirli planları ortaya çıkıyor. Annesinin ölümüne neden olanın ve Güllü’nün bebeğini kaçıranın da Orhan olduğunu öğrenen Kemal ise, kendi hayatı pahasına, Güllü’nün bebeğini kurtarmaya karar veriyor. Günler geçmesine rağmen Güllü’nün kayıp olan bebeğinden bir iz bulunamamıştır. Güllü bebeğini bulana büyük bir para ödülü vaat eder. Ancak bu sırada Muzaffer Ali’nin patiğinin dere kenarında bulunması Güllü’nün umutlarını iyice tüketir. Diğer yandan torununu Orhan’ın kaçırdığını öğrenen Cemşir, bildiklerini anlatmak için jandarmaya gider. Ancak bunu kanıtlamak, sandığı kadar kolay olmayacaktır. Orhan, Güllü’nün yanında oynadığı “iyi adam” rolünü sürdürürken, gerekirse bebekten kurtulacağını söylemesi, işbirlikçisi Seher’i bir çıkmaza sokar. Tutuklanarak hapse gönderilen Kemal ise annesinin ölümünden sorumlu olan kişinin Orhan olduğunu öğrenmiştir. Kemal, baştan beri bu gerçeği bildiği halde her şeyi kendisinden saklayan Halide ile yüzleşir. Bu yüzleşme Halide’nin geri dönüşü olmayan bir yola girmesine sebep olacaktır. Kemal’in, bebeği kaçıranın da Orhan olduğunu öğrenmesi bardağı taşıran son damla olur. Kemal kendi hayatı pahasına, Güllü’nün bebeğini kurtarmaya karar verir. Ancak belki de her şey için çok geçtir.
Hanımın çiftliği 44.bölüm izle
Hanımın çiftliği, Hanımın çiftliği 44.bölüm online,Hanımın çiftliği 44.bölüm full izle

Çakal filmini izle

Çakal film izle
ÇAKAL filmini izle, jackal filmi, bruce willis filmleri, çakal filmi, aksiyon filmleri
Rus mafya liderinin oğlu FBI ajanlarınca yakalanıp rus militanlarına öldürtürler. Bunun üzerine mafya lideri FBI in üst düzey yöneticisini öldürmesi için çakal adında büyük bir tetikci tutar. FBI in çakal ile ilgili planları öğrenir ve onu durdurmak isterler yalnız çakalın kimliğini tespit edemezler amerika kendi içindeki tüm kuruluşları sorgular ama çakalın silüetini bilen kimse yoktur. Umutlar tam yükencek derken dünyada çakalı tanıyan 2 kişi kalmıştır bunlardan biride baska bir tetikçi olan Marqueen’dir. Marqueeni FBI hapisten çıkarark anlaşma yaparlar ve bu zorlu arayış başlar.
Puanı:8.0/10
Yapım:1997 ABD
Tür:Aksiyon, Macera, Polisiye, Suç
Yönetmen:Michael Caton-Jones
Süre:2 saat 5 dakika
Oyuncular: Bruce Willis filmleri, Richard Gere, Jack Black, Daniel Dae Kim(Lost’da ki Jin), J.K. Simmons.
Çakal izle
Çakal izle, Çakal online izle, Çakal orjinal izle, Çakal tek parça izle, Çakal yerli film izle

Akrep kral film izle

Akrep kral film izle
Akrep Kral 2 – The Scorpion 2 – Savaçının Yükselişi Türkçe Dublaj
Yapım: 2008 – Amerika Yapımı
Türü: Fantastik – Aksiyon ve Macera Filmi.
filmin süresi: 1 saat 28 dakika.
başrolda ki oyuncu kadrosu: Michael Copon – Jeremy Crutchley – Randy Couture – Karen Shenaz David – Andreas Wisniewski
yönetmeni: Russell Mulcahy
filmi sizlere kısaca özetleyecek olursak: Rock güreş sporunda oldukça başarılı bir savaşcıdır. Rock efsane olmak için ve tüm dünyada barış için krallığa meydan okumaktadır.
Hatirlatma: Film Türkçe Dublajdır.
YORUMLARINIZI BEKLERİZ Filmkopat.com Ailesi
Akrep kral izle
online akrep kral 1, online akrep kral 1 izle,Akrep Kral The Scorpion King film izle, Akrep Kral The Scorpion King yabancı film izle

12 Maymun filmi izle

12 Maymun filmi izle
IMDB Ratingi:8.1/10
Yapımı:1995 ~ ABD
Türü:Bilim Kurgu, Gerilim, Gizem
Yönetmeni:Terry Gilliam
Senaristleri:Janet Peoples, David Webb Peoples
Senaryo (Kitap):Chris Marker
Yapımcısı:Charles Roven
Süresi:2 saat 10 dk
5 milyar insanın hayatını tehdit eden bir virüs yıllar sonra dünya nüfusunun çok çok az kısmı sadece hayatta kalmıştır. Virüsten kurtulabilmek için yıllar öncesine virüsten öncesine yani geçmişe bir adamlarını gönderirler..
Başrol Oyuncuları: Brad Pitt, Bruce Willis, David Morse, Madeleine Stowe, Christopher Plummer
12 Maymun Full izle, 12 Maymun Online izle
12 Maymun film izle
full izle