Adını feriha koydum 7.bölüm izle

Emir'i ellerinde çiçeklerle karşısında bulmak Feriha için sarsıcı olur. Gerçekler ve yalanlar arasında sıkışan Feriha, duygularına yenilmemeye kararlıdır.
Adını feriha koydum 7.bölüm izle Adını feriha koydum 25 şubat izle
Emir'i kendinden uzak tutmak için verdiği sert tepki, okuldaki gözleri bir kez daha Feriha'nın üzerine çevirir. Hande ise Koray'ın elinde koz olarak tuttuğu cd'nin peşindedir.
Gönülçelen 41.bölüm izle Gönülçelen 25 şubat izle
Hande'nin evinde çalışmaya başlayan Zehra, kızının dünyasına yaklaşırken bir yandan da Mehmet için endişelidir. Babasıyla arasındaki buzları eritemeyen ve bir türlü iş bulamayan Mehmet, zor günlerde dağılmaya başlar. Feriha'ya sünnet düğününden çıkan talip ise Rıza ve Zehra arasında gerilime neden olur.
Geniş aile 78.bölüm izle Geniş aile 25 şubat izle
Evde, büyük borcun ilk kısmını denkleştirme sıkıntıları yaşanırken, Rümeysa Hanımlar Zehra'nın aklına yeni bir iş imkanı getirir. Hayatı boyunca gündelikçilikten başka bir iş yapmamış olan Zehra, yepyeni bir heyecan yaşar.
Kollama 117.bölüm izle Kollama 25 şubat izle
Ekrem’in, Karahasan arazisini satın alması ve çeltik ekme kararı, köyde bomba etkisi yaratır. Ekrem dediğini yaparsa, köy sular altında kalacak ve sıtma gibi hastalıklar baş gösterecektir. Köylüler kara kara ne yapacaklarını düşünürken, Kemal, Ekrem'in çeltik ekmek için gereken izni alamayacağına inanmaktadır.
Kızım nerede 10.bölüm izle kızım nerede 25 şubat izle
Güllü, köylülere verdiği sözü tutmak için Ekrem'le konuşmaya gider. Onu kararından vazgeçirmeye çalışır ancak başarılı olamaz. Ramazan’ın yanında çalışmaya başlayan Reşit meyhaneyi yeniden popüler bir yer haline getirmeyi başarır. Ancak bulduğu "çözüm" Ramazan’ı zor durumda bırakacak gibidir.
Hanımın çiftliği 55.bölüm izle Hanımın çiftliği 25 şubat izle
Hasret ve Levent arasında ipler kopma noktasına gelir. Sonunda Levent, herkesi şok eden bir açıklama yapar!.
Artı 18 5.bölüm izle Artı 18 25 şubat izle
Murat ve Ceren arasındaki göstermelik ilişki Nesrin'in kulağına gider. Ancak o her şeyin gerçek olduğunu düşünüp Ceren'i gelini olarak görmeye başlar.
Adım bayram bayram 3.bölüm izle Adım bayram bayram 25 şubat izle
Katip'in Zeynep'e hayırlı ve güzel bir haberi vardır. Hapishaneden çıkması için büyük bir fırsat yakalamıştır. Ancak bunun için para ve hakkındaki şikayetin geri alınması gerekmektedir.
Küçük Hanımefendi 1.bölüm izle Küçük Hanımefendi 25 şubat izle

20 Sigarette Son Duman film izle

IMDB:7,1
Tür:Dram
Yönetmen: Aureliano Amadei
Senaryo: Aureliano Amadei (story), Francesco Trento (story)
Vinicio Marchioni, Carolina Crescentini and Giorgio Colangeli
Irakta çalışıyor olan bir baraka yardımcısı kendisini Nassiriya ordusuna ait barakalar’a kıstırılmış olarak bulur.

Tek Türkiye 131.bölüm izle

Fatmagül, geçmişine ait son anıdan kurtulduğunda, Kerim aylardır beklediği en büyük umut ışığına kavuşur. Artık Fatmagül’le hislerini paylaşma konusunda daha cesaretlidir.
Tek Türkiye 131.bölüm izle
Fatmagül’ün korkmadan, güvenli bir hayat yaşamasını isteyen Ebe Nine, Reşat Yaşaran’a rest çeker.
Lale devri 22.bölüm izle
Yaşaranlar sonsuza kadar ailesinden, Fatmagül’den uzak duracaktır. Reşat Yaşaran’ın da tek isteği bu konunun tamamen kapanmasıdır.
Kurtlar vadisi pusu 114.bölüm izle
Herkes ortalığın sakinleşeceğine inanırken, Vural’ın Erdoğan’la ilgili korkularıysa rahat bir nefes almaya engeldir. Yaşaranlar’dan istediğini elde edemeyen Mustafa’yı şirket çıkışında Ebe Nine beklemektedir.
Fatmagülün suçu ne 23.bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu en son bölümleri ile dizi severleri yine maceradan maceraya sürüklerken izleyici kitlesini büyütüyor ve reyting rekorlarını yine zorluyor. Kurtlar Vadisi Pusu 114. en son bölümde aşka doğru sürüklenen dizide silahlı çatışmalar ve ölümler bitmiyor. Kurtlar Vadisi Pusu 114. en son bölümde de dizi severlerin karşısına aksiyon dolu geliyor.
Mazi kalbimde yaradır 2.Bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu izleyici kitlesini artırmakla kalmıyor. Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar'ın kullandığı eşyalar dizi severlerin dikkatini çekerken Polat Alemdar karekterine özenen insanlarda Polat gibi ayakkabı giyinip onun saatinden takmaya başlıyorlar.
Dürüyenin güğümleri 29.bölüm izle
full izle