Tek Türkiye 131.bölüm izle

Fatmagül, geçmişine ait son anıdan kurtulduğunda, Kerim aylardır beklediği en büyük umut ışığına kavuşur. Artık Fatmagül’le hislerini paylaşma konusunda daha cesaretlidir.
Tek Türkiye 131.bölüm izle
Fatmagül’ün korkmadan, güvenli bir hayat yaşamasını isteyen Ebe Nine, Reşat Yaşaran’a rest çeker.
Lale devri 22.bölüm izle
Yaşaranlar sonsuza kadar ailesinden, Fatmagül’den uzak duracaktır. Reşat Yaşaran’ın da tek isteği bu konunun tamamen kapanmasıdır.
Kurtlar vadisi pusu 114.bölüm izle
Herkes ortalığın sakinleşeceğine inanırken, Vural’ın Erdoğan’la ilgili korkularıysa rahat bir nefes almaya engeldir. Yaşaranlar’dan istediğini elde edemeyen Mustafa’yı şirket çıkışında Ebe Nine beklemektedir.
Fatmagülün suçu ne 23.bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu en son bölümleri ile dizi severleri yine maceradan maceraya sürüklerken izleyici kitlesini büyütüyor ve reyting rekorlarını yine zorluyor. Kurtlar Vadisi Pusu 114. en son bölümde aşka doğru sürüklenen dizide silahlı çatışmalar ve ölümler bitmiyor. Kurtlar Vadisi Pusu 114. en son bölümde de dizi severlerin karşısına aksiyon dolu geliyor.
Mazi kalbimde yaradır 2.Bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu izleyici kitlesini artırmakla kalmıyor. Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar'ın kullandığı eşyalar dizi severlerin dikkatini çekerken Polat Alemdar karekterine özenen insanlarda Polat gibi ayakkabı giyinip onun saatinden takmaya başlıyorlar.
Dürüyenin güğümleri 29.bölüm izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

full izle