benzer diziler

Şaşmaz aksiyon sahneleriyle ilgili olarak, "Bu sahnelerde genelde takım elbiseleri çıkarıp, daha spor giyiniyoruz. Ancak eğer sahne takım elbiseli geçecekse, o zaman, kameranın görmemesi şartıyla, takım elbiselerimizin altına spor ayakkabı giyiyoruz. Böylece koşma sahnelerinde burkulmalar olmuyor" şeklinde konuştu.
Kurtlar vadisi pusu 105.bölüm izle Kurtlar vadisi pusu son bölüm izle

Kerim’in Ebe Nine’ye itirafına şahit olan Fatmagül büyük bir şok yaşar. Bu itiraf, Ebe Nine’nin geleceğe dair umutlarını artırırken, Fatmagül’ün Kerim’le ilgili düşüncelerine ilk kez yeni soru işaretleri ekler. Kerim’in yurtdışına gitmekten vazgeçtiğini öğrenen Yaşaranlar, bu son gelişmeden huzursuz olur. Şirkete resmen ortak olan Erdoğan ise, Reşat Yaşaran için ne kadar tehlikeli olacağının sinyallerini ilk andan itibaren verir.
Fatmagülün suçu ne 14.bölüm izle Fatmagülün suçu ne son bölüm izle
Fatmagül’ün hayatında küçücük de olsa bir yer açmak isteyen Kerim’in tükenmek üzere olan umutları, hiç beklemediği bir anda yeniden canlanacaktır.

Tek türkiye 122.bölüm izle Tek türkiye son karakol izle
Oğuz'un içgüdüsü olmuş yardım etmek... Ama şimdi kendisinin yardıma ihtiyacı var. Bugüne kadar hep o kurtarmıştı hayatları... Şimdi onu kim kurtaracak?
Aylin, "merak etme, bir şey olmaz" demişti annesine... Meltem merak edecek... Bir şey oldu çünkü... Meltem'in yüreği bir acıyı daha kaldırabilir mi?
Fırat'ın canı burnunda... Annesi bir tarafta, kardeşi diğer tarafta...
En kötüsü ise ortada olmak... Baran belki bütün günahlarını örtecek bir kararın arifesinde...Var mı onda o cesaret?
Güney doğudan öyküler önce vatan 10.bölüm izle Güney doğudan öyküler önce vatan son bölüm izle

Dürüye, Zühtü'yü hapisten kurtarmak için güğümlerle iş birliğine girmek istese de Hayriye ve Huriye Zühtü'nün şerrinden korktukları için hakim hanımın önünde oyunu bozarlar. Ancak kendi sevgililerinin de hapiste olduğunu öğrenince dünyaları yıkılır. Hakim Handan'la, Duran ağa arasında yakınlaşmanın ilk temelleri atılır. Zühtü dönercinin açılışında herkesin önünde Dürüye'ye evlenme teklif edince Duran ağa hastanelik olur.
Dürüyenin güğümleri 20.bölüm izle Dürüyenin güğümleri son bölüm izle

Orhan’a Ali ile evleneceğini söyleyen Türkan, onu korumak üzere söylediği bu yalana devam etmek zorundadır. Kızının kendinden bir şey sakladığını anlayan Leyla, onun üzüntüsünü hafifleterek Türkan’a yardımcı olmaya çalışır. Türkan’a kırgın olan Orhan ise acısını genç kadını görmezden gelerek ve okulda ona kötü davranarak hafifletmeye çalışır. Türkan’ın Orhan’ı korumak için genç adamı kendinden uzaklaştırdığını öğrenen Ali, herkesin hayatını etkileyecek bir karar vermek zorunda kalır.
Türkan 13.bölüm izle Türkan son bölüm izle

Cezmi Cezzar, Teknik Direktör Ziya’yı bir başka spor kulübüne transfer etmek ister. Ziya'nın kulüp sekreteri ile yaptığı telefon görüşmelerini Gülizar yanlış anlayınca işler karışır. Cennet'in doğum günü partisinde sürpriz gelişmeler yaşanır; en güzel sürpriz ise Feyyaz’dan gelir.
Yerden yüksek 16.bölüm izle Yerden yüksek son bölüm izle
full izle