Hanımın çiftliği 56.bölüm

Hanımın çiftliği 56.bölüm 4 mart izle
Güllü, köylülere verdiği sözü tutmak için Ekrem'le konuşmaya gider. Onu kararından vazgeçirmeye çalışır ancak başarılı olamaz.
Geniş aile 79.bölüm 4 mart izle
Güllü’nün tefecinden aldığı borcu ödemesi gereken süre dolmak üzeredir. Borcunu ödemesi gereken gün yaklaştıkça, tefeci Güllü üzerindeki baskıyı arttırır. Güllü’nün tek bir çaresi kalmıştır. Ne yapıp edip fabrikadaki işi hızlandıracak, borcunu kapatacak kadar pamuğun iki gün içinde işlenmesini sağlayacaktır.
Kurtlar vadisi pusu 115.bölüm 3 mart izle
Havuç, Damla'ya yakınlaşmak için taktikler geliştirir. Entelektüel görünme adına kitap okumaya karar verir. Kitapları okuma yerine özetlerini okuyan Havuç kendisini bekleyen kötü sürprizden habersizdir…
Adını feriha koydum 8.bölüm 4 mart izle
Hasret Ceren'le buluşup bir plan kurar. Murat ise o sırada başka bir plan içindedir. Bir gelinlik mazağazasında yollar kesişir ve her şey birbirine girer.
Gönülçelen 42.bölüm 4 mart izle
Pencereden gördüklerinin şaşkınlığını yaşayan Cansu, Feriha'yı mercek altına alır. Üzerinde Emir'in adının yazdığı kağıt yüzünden çıkan gerilim ise devam eder. Zehra ve Sanem, karşı karşıya gelir.
Kollama 118.bölüm 4 mart izle
Üstelik Zeynep'e hayırlı bir kısmet aradığı haberi de çabuk duyulur. Okulda da gizli kahraman Civan Mert'in hayran kitlesi giderek artmaktadır. Pırıl, Civan Mert'in Şoray olduğundan emindir bu durum onun da hoşuna gider ve söylentileri sahiplenir.
Adım bayram bayram 4.bölüm 4 mart izle
Kemal Bey seçim çalışmalarını hızlandırıyor…
Milletvekili seçimlerinde aday olacağını açıklayan Müsteşar Kemal seçim şarkısını Havuç'a yaptırmaya karar verir.
Çocuklar duymasın 36.bölüm 4 mart izle
Katip, sonunda hapishaneden çıkar. Koyu Bilal ve Cevahir olayı hemen kutlama şölenine çevirirler. Ancak Katip Cevahir'den bir türlü haz etmez onu güvenilir bulmaz.
Hanımın çiftliği 56.bölüm 4 mart izle
full izle