Umutsuz Ev Kadınları 12. Bölüm İzle

Umutsuz Ev Kadınları 12.bölüm izle
Umutsuz ev kadınları 12.bölüm izle, Umutsuz ev kadınları 18 Aralık izle, Umutsuz ev kadınları full izle, Umutsuz ev kadınları izle, Umutsuz ev kadınları son bölüm izle

Sevim'in ölüm haberi mahalleye yayılır. Suna'nın kardeşini merasimsiz gömmesi Emel'in içine çok dokunur. Polis cinayeti araştırırken Suna da Sevim'in son zamanlarda kimlerle takıştığını öğrenmeye çalışır.

Yasemin, Emel'in evini yakmasının er ya da geç ortaya çıkacağını anlar ve Emel'den af dilemeye karar verir. Bu yüzden de Emel'le beraber mezarlığa gitmeye razı olur. Elif büyük oğlunun saçlarını kazımak zorunda kalır. Ne var ki oğlanı görenler bunu başka türlü yorumlar.
Umutsuz Ev Kadınları izle, Umutsuz Ev Kadınları son bölüm izle

Behzat ç 44.bölüm izle

Behzat Ç 44.bölüm izle
Behzat ç 44.bölüm izle, Behzat ç 18 Aralık izle, Behzat ç full izle, Behzat ç izle, Behzat ç son bölüm izle
Şule, Behzat Ç.'nin evine yerleşmiş ama bu durum ilişkilerini daha da karmaşık bir hale getirmiştir.
Tekin başkomiserin cinayetini araştırmaya devam eden cinayet büro elemanları, suikaste adı karışan birinin adres bilgilerine ulaşır. Adamın peşine düşen cinayet büro elemanları hiç beklenmedik bir durumla karışılaşırlar.
Diğer yandan cinayet büroya gelen bir Cumartesi annesi, Behzat Ç.'den otuz yıl önce gözaltında kaybedilen oğlunun katillerini bulmasını ister. Behzat Ç. bu durum karşında nasıl hareket edeceğini bilemez ama yine de Cumartesi annesine yardım etmeyi kabul eder.
Behzat Ç izle, Behzat Ç son bölüm izle

iffet 12. Bölüm İzle

iffet 12. Bölüm




İffet 12.bölüm izle
İffet son bölüm izle

İffet 12.bölüm izle, İffet 17 aralık izle, iffet full izle, iffet izle, iffet son bölüm izle
full izle