şüphe dizisi

Unutulmaz 65.bölüm izle Unutulmaz 5 ocak izle
Yağmur'un tepkileri karşısında çaresizlikten kıvranan Eda, Ece'nin karşısına çıkmasıyla bir kere daha altüst olur. Ama onu asıl yaralayan Harun'un Ece'ye olan davranışıdır. Eda'ya bu zor anlarında annesi Türkan destek vermektedir. Harun'la büyük bir tartışmaya giren Cemil, Eda'nın beklenmeyen tepkisiyle bir kere daha yıkılır. Artık Cemil için geri dönüş yoktur.
Sakarya fırat 48.bölüm izle Sakarya fırat 5 ocak izle
Sakarya fırat dizisi 5 ocak çarşamba günü verilecek olan sakarya fırat 48. bölüm üne ait fragman verilmiştir. Dizinin gelecek bölümü hakkında bize bilgiler veren fragman sayesinde gelecek hafta neler olacağı konusunda fikir yürütülebilir. Diziyi izleyen binlerce ziyaretçiye yeni bölümde neler olacağı hakkında ipucu verebilirsiniz..
Kirli beyaz 4.bölüm izle Kirli beyaz 5 ocak izle
Abisine ait kilitli kutuda bulduğu kitap ve 2 kişilik tren bileti Zeynep'in şüphelerini daha da güçlendirir... Doruk'un okul meselesiyle ilgili girdikleri tartışmada Çağla yine Enis'in şiddetine maruz kalır ama bu defa sonuç her zamankinden farklıdır... Köksal Sipahioğlu ise şirketi ele geçirmek yolunda bir adım daha ilerler. Gizli amacına ulaşmak için her fırsattı değerlendirmektedir.
Çocuklar duymasın 24.bölüm izle Çocuklar duymasın 5 ocak izle
"Çocuklar Duymasın" bu kez de 2010 yılı Türkiye'sine bir ayna tutuyor ve yaşadığımız çağın aile yapısı üzerinden sosyolojik bir analiz yapıyor ve Türkiye'de tüm yaş gruplarının aynı anda seyredebileceği tek dizi olma iddiasını koruyor. Çocuklar Duymasın yepyeni bölümleriyle Çarşamba akşamı 20.00'de atv ekranlarında!
Komedi dükkanı 15.bölüm izle Komedi dükkanı 5 ocak izle
Dizide, Osmanlı'nın en geniş sınırlara ulaştığı sırada Kırım'dan cariye olmak için yola çıkan bir genç kızın –Moskof Cariye Hürrem'in- oğlunu tahta oturtmak için verdiği mücadele ve yaptıklarıyla bir imparatorluğun kaderine yön verişi ele alınacak.
Muhteşem yüzyıl 1.bölüm izle Muhteşem yüzyıl 5 ocak izle Muhteşem yüzyıl son bölüm izle
Her şeyden habersiz olan İpek, mütevazı yaşamını sürdürürken annesini meçhul bir cinayete kurban verir. İpek’i de öldürdüğünü düşünen seri katilin hesaba katmadığı bir şey vardır. İpek bundan sonra hayatına kafasındaki kurşunla devam edecektir.
Şüphe 1.bölüm izle Şüphe 5 ocak izle Şüphe son bölüm izle
full izle