çılgın hırsız

Çılgın hırsız filmini izle
Açıklama : Tür : Animasyon / Aile
Gösterim Tarihi : 3 Eylül 2010
Yönetmen : Pierre Coffin Chris Renaud
Senaryo : Ken Daurio , Sergio Pablos
Yapım : 2010, ABD
Seslendirenler : Russell Brand (Dr. Nefario) , Jason Segel (Vector) , Steve Carell (Gru) , Miranda Cosgrove (Margo)
Renk renk çiçeklerle çevrili, güleryüzlü komşuluk ilişkilerinin sürdüğü banliyöde, bu yaşantıyı bozacak bir sır saklıdır. Banliyönün en bakımsız ve çirkin evinde yaşayan Gru, küçük köleleri ile birlikte dünyanın kaderini değiştirecek bir plan yapmaktadır. Gru, dünyanın uydusu Ay’ı çalmaya karar vermiştir.
Çılgın hırsız türkçe dublaj izle
Yavuz Turgul’un altı yıl aradan sonra yönettiği ‘Av Mevsimi’ filmi; 8.5 hafta süren çekimlerin ardından bitti. Daha çekimleri başlamadan büyük ilgi gören proje başlangıçta; oyuncuları nedeniyle komedi gibi algılandı.
Av mevsimi filmini izle Av mevsimi izle
eyvah eyvah 2 izle, eyvay eyvah 2 full izle, eyvah eyvah 2 filmi izle, eyvah eyvah 2 seyret
Yapım: 2011 Türkiye
Oyuncular: oyuncuları söylememize gerek yok zaten bir çoğumuz bu filmi izledik yine üç aşşağı beş yukarı aynı oyuncular :)
Film hakkında yorumada gerek yok gülmek isteyenler için kaçırılmayacak bir film.
Eyvah eyvah 2 izle Eyvah eyvah 2 filmini izle

halil ibo

Aşk ve ceza 39.bölüm izle Aşk ve ceza 4 ocak izle
Birbirlerini delicesine seven Yasemin ve Savaş'ı yine zor günler beklemektedir. Önlerine çıkan engellerle durmadan mücadele eden bu iki insanın karşısında, şimdi vermek zorunda oldukları yeni bir sınav vardır. Hiçkimse'nin O'na verdiği yeni görevle kendini çaresiz hisseden Savaş, İran'a gitmek ve Beşir'i bulmak zorundadır.
Ömre bedel 61.bölüm izle Ömre bedel 4 ocak izle
Cesur'un yanına hastaneye gelen Aylin, öğrenecekleri karşısında şok olacaktır. Oğluyla yeni bir hayat kurmaktan başka bir isteği olmayan Ömür, Aylin'den alacağı darbeyle yıkılır. Artık yolun sonu gelmiştir. Erdem ve Ömür çok büyük bir hesaplaşmanın eşiğindedir. olayların geldiği nokta herkesin hayatını alt üst edecektir.
Papatyam 65.bölüm izle Papatyam 4 ocak izle
İnsanoğlu haddin bilir kem söz söylemez iken Elalemin namusuna yan gözle bakmaz iken Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok
Halil ibrahim sofrası 18.bölüm izle Halil ibrahim sofrası 4 ocak izle

lida

izmir lida sipariş Ürününüz orjinaldir. Lütfen güvenle kullanınız. Lakin halen tereddütünüz var ise bizimle telefon numaralarımız üzerinden irtibat kurunuz. Size her türlü desteği vermeye hazırız. Saygılar.lida yorumları

ezel

Ezel 49.bölüm izle Ezel 3 ocak izle
Ali, Ramiz Dayı'nın yanındaki yerini sağlamlaştırmak için, Azad, Ali'nin kalbini okumak için, Bade gerçek Ezel'in kim olduğunu görmek için, Ezel'se eski bir sayfayı kapatıp yeni bir başlangıç için bir mucize bekliyor. Yeni yıl kiminin dileklerini yerine getirecek. Kimininkini sonraya saklayacak. Kimileriyse yeni yılı hiç göremeyecek.
Yer gök aşk 21.bölüm izle Yer gök aşk 3 ocak izle
Havva bu olayı da kendi çıkarları için kullanır! Hamiyet, gelininin Havva olduğunu Sultan'dan öğrenir! Büyük bir yıkım yaşar! Bu evliliği durdurmaya kararlı olan Hamiyet, Sultan'la işbirliği yapar! Havva ise, Yusuf'la Hamiyet'in arasını bozacak ilk adımı atar. Yusuf, Havva için Hamiyet'i karşısına almaya hazırdır! Münevver'i takip ettiren Uygar, onun Yiğit'le görüştüğünü öğrenir! Uygar, bunun hesabını soracaktır!
Arka sokaklar 185.bölüm izle Arka sokaklar 3 ocak izle
Bu casusta Azim’in en güvendiği adamı Sekban’dır. Her şey gittikçe daha tehlikeli olmaya başlar. Mesut ve Sinan, Azim’i de alıp bir kulübeye sığınırlar. Karşılıklı çatışma başlar. Ancak Kahtalı ve adamları çok kalabalıktır. Mesut ve Sinan iyice köşeye sıkışmıştır. Sinan’ın da yedek mermisi kalmayınca her şey çok zorlaşır.
Küçük sırlar 24.bölüm izle Küçük sırlar 3 ocak izle
Biricik olanlar yüzünden Ali'yi suçlar ve Arzu'yu onunla bir araya getirmemek için elinden geleni yapar. Ali ise Arzu ile görüşmekte ısrarcıdır. Arzu'ya giden yolu ona Ceyla açar.
Çetin Su'yu kendisine bağlamak için bir şey yapmak zorunda olduğunu hissetmektedir. Su'yu bir aile yemeğine çağırır ve Ömer Su'yu çok sever. Çetin bu buluşmanın Demir ve Su'yu kendi elleriyle bir araya getireceğinden habersizdir.
Karadağlar 9.bölüm izle Karadağlar 3 ocak izle
Hüzünlü bir yılbaşı masalı olan kibritçi kız ne anlama geliyordu? Yalnız yaşamaları dışında kurbanları birbirine bağlayan başka ortak özellikleri var mıydı? Üç kadının da yılbaşı gecesi öldürülmesi bir tesadüf mü, yoksa başkomiser Orhan ve komiser Selim, bir seri katille mi karşı karşıyalardı? “Kanıt”ın heyecan dolu yeni bölümünü kaçırmayın!
Kanıt 25.bölüm izle Kanıt 3 ocak izle
Yeni bir yıl! Yeni umutlar! Yılbaşı gecesi öldürülen üç kurban! Geride kalan ilginç ipuçları! Ve cevapsız sorular!
Elde var hayat 21.bölüm izle Elde var hayat 23 ocak izle
full izle