tek türkiye dizisi

tek türkiye dizisi
Yapımcı ve oyuncularla bir süre sohbet eden Doğan, turizme yeterince açılamayan bölgenin tanıtımını daha fazla yapacak faaliyetleri desteklediklerini ifade etti.

Samanyolu Televizyonunun beğeniyle izlenen yapımlarından `Tek Türkiye Son Karakol`un çekimleri Konya merkeze yaklaşık 50 kilometre uzaklıktaki Klistra`da yapılıyor. Klistra doğal güzelliği ile kendine hayran bırakıyor. Bölge yer yüzü şekilleri itibariyle doğal bir film platosu özelliği taşıyor. Klistra`da çekimleri süren Tek Türkiye Son Karakol dizi seti, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Konya İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz ve Meram Kaymakamı İrfan Kenanoğlu`nu ağırladı. Dizi ekibiyle tanışan Vali Doğan, oyuncularla sohbet etti. Neşeli sohbetin ardından Yapımcı Salih Asan ile bir süre görüşen Vali Doğan, dizinin formatı, senaryosu ve seyri ile ilgili bilgi aldı.
tek türkiye son karakol - tek türkiye son karakol izle

cem yılmaz soru cevap izle

Yönetmen :
Oyuncular:
Cem Yılmaz
Filmin Konusu:Cem Yılmazın son gösterilerinde yaşadığı komik anların anlatıldığı stand up filmi.
Play tuşuna bastıktan sonra açılan sayfayı kapatıp yeniden play e basınız.. Filmleri kesintisiz izlemek için play e basıp durdurunuz 5 dak sonra izlemeye başlayınız.. Çalışmayan linkleri mail adresinizde yazarak bildiriniz en kısa sürede linki düzeltip size filmin izlemeye hazır olduğunu haber verelim
Cmylmz soru cevap izle

yer gök aşk 17.bölüm izle

yer gök aşk 17.bölüm izle
Toprak, Yusuf'un Havva'ya evlenme teklifini duyunca şoke olur. Havva'nın Yusuf'a neden hayır dediğini anlar! Havva, Toprak'a haber vermeden İstanbul'a doğru yola çıkar. Toprak, kendi duygularını hiçe sayar. Havva'yı yolundan döndürmek için peşine düşer! İki kardeş büyük bir yüzleşme yaşarlar! Münevver, Uygar'a büyük bir yalan söyler. Öte yandan, Yiğit'in nişan gecesi konağa geldiğini öğrenir! Hamiyet, Münevver'in Uygar'dan ayrılmasını destekler. Ancak bu kararla Münevver'i çok büyük tehlikeye atar! Mehmet, aldığı bir haberle şoke olur! Yusuf'a karşı iyice bilenir ve taktik değiştirir. Yusuf, Mehmet'e sırlarını açar... İstanbul'da Havva'yı bambaşka bir hayat beklemektedir. Toprak, Yusuf'la konuşmaya karar verir. Sultan, bunu engellemek için harekete geçer. Toprak gerçekleri söylemek için Yusuf'un karşısına çıkar! Ancak Toprak, bunun bedelini çok ağır ödeyecektir! Yusuf, İstanbul'a gelir ve Havva'yı bulur. Havva ve Yusuf, aşkla kavuşurlar. Ancak Havva'nın unuttuğu ufak bir ayrıntı, her şeyi yıkmak üzeredir!
Yer gök aşk 17.bölüm izle - Yer gök aşk 17.bölüm
full izle