komedi dükkanı

Muhteşem yüzyıl 2.bölüm izle Muhteşem yüzyıl 12 ocak izle
Muhteşem Yüzyıl dizisinde Osmanlı İmparatorluğu'nda Kanuni Sültan Süleyman dönemi anlatılıyor. Fakat Bülent Arınç dahil birçok muhafazakar çevreden Kanuni'nin içki ve seks düşkünü olarak gösterilmesine tepki geldi. Alkol'e uygulanan ÖTV ve sigara yasaklarını bir kenarak oymadan düşünürsek şaşırtıcı olmayan tepkiler olarak yorumlayabiliriz.
Sakarya fırat 49.bölüm izle Sakarya fırat 12 ocak izle
Eda, kapıda bulduğu zarfa bir anlam veremezken, Harun’da ona kurulan tuzağa doğru gitmektedir..Ellerinin içindeki tehlikenin farkında olmayan Eda tüm dikkatini ve ilgisini Yağmur’a yöneltir. Harun içinse zor anlar başlamıştır. Hayat, Yağmur konusunda Eda’ya yardım ederken, küçük kızı korkutan bir gelişme yaşanır. Bu gelişme Eda ve Yağmur ilişkisinde yeni bir sayfa açacaktır.
Unutulmaz 66.bölüm izle Unutulmaz 12 ocak izle
Bu arada Doruk’u kurtarma operasyonu için tüm aileler seferber olur. Üç aileyi bir araya getiren bu olay bir yandan aralarında yeni bir sır olduğunu da ortaya çıkarır. Yekta ise sorguda ve durumu karışıktır. Çünkü yalnız geçirdiğini söylediği gecenin tek bir tanığı vardır ama onu ortaya çıkarmak imkansızdır.
Kirli beyaz 5.bölüm izle Kirli beyaz 12 ocak izle
Hain bir komploya uğrayan İpek, ölümden kıl payı dönmeyi başarmış ancak ömür boyu kafasında bir kurşun ile yaşamaya mahkûm olmuştur. Tüm bu yaşadıkları yetmezmiş gibi, istemediği halde annesinin katili bulmak için Kutlu Ailesi’ne katılmaya mecburdur.
Şüphe 2.bölüm izle Şüphe 12 ocak izle
İpek’in, Kutlu Malikanesi’ne gelmesiyle dengeler değişecektir. Kutlu Ailesi içinde İpek’i bekleyen bir sürpriz daha vardır. Annesinin ölümüyle yakınlaştığı ve hayatını açtığı Cüneyt, Kutlu Ailesi’nden biridir.
Komedi dükkanı 16.bölüm izle Komedi dükkanı 12 ocak izle
İpek’in Kutlu Ailesi’nden uzak durması için teklif edilen parayı geri çevirip mirastaki payını istediğini öğrenen Tarık küplere biner. Muhteşem yüzyıl son bölüm izle Sedat Kutlu’nun ölümü aile içindeki kutuplaşmaları da gün ışığına çıkarmıştır.
Çocuklar duymasın 25.bölüm izle Çocuklar duymasın 12 ocak izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

full izle