1 şubat dizi konusu

hmet ile Amina’yı başbaşa gören Berrin çok kırılır. Ahmet ile Berrin’in ilişkileri Amina nedeniyle gerilirken uzun zamandır fırsat kollayan Hakan, Ahmet’in konuşmasını sabote etmek için harekete geçer. Hakan’ın öfkesinden Berrin de nasibini alır.
Öyle bir geçer zaman ki 19.bölüm izle Öyle bir geçer zaman ki 1 subat izle
Yaptığı bu seçim genç kızın kalbini derinden yaralar. Müzik yarışmasına hazırlanan Mete’nin gitardaki yeteneği Necati’yi fena korkutur. Bileğinin hakkı ile Mete’yi alt edemeyeceğini anlayan Necati onun açığını kollamaya başlar.
Aşk ve ceza 43.bölüm izle Aşk ve ceza 1 subat izle
Ancak bütün aileyi, özellikle de Osman’ı, Ali’ye ağızlarından bir şey kaçırmamaları için sıkı sıkı tembihler. Evin zor yaşam koşulları Aylin’i yeni bir karar almaya iter. Fakat Aylin, kendine gidecek yanlış bir kapı seçer.
Ömre bedel 64.bölüm izle Ömre bedel 1 şubat izle
Cemile’yi Balıkçı ile gören Ali Kaptan kıskançlık krizine girer. Cemile’nin çalışmasını istemeyen Ali Kaptan, Cemile’ye şaşırtıcı itiraflarda bulunur. Kendi ayakları üzerinde durmaya kararlı olan Cemile, onun verdiği parayı yine almaz ve Balıkçı’nın önerdiği iş teklifini kabul eder.
Halil ibrahim sofrası 22.bölüm izle Halil ibrahim sofrası 1 subat izle
Ama bu komşu düşman başına! Necati'nin köfteci dükkanına gelen su siparişleri çok fazla olmaya başlamıştır. Ve bütün bunların sebebi Necati ustanın yeni komşusu Cemal'in işi olduğu ortaya çıkar.
Papatyam 89.bölüm izle Papatyam 1 şubat izle
Feride, Necati'yle evlenirken giydiği gelinliği Özge'ye düğününde giydirmek ister. Özge'nin ise hayallerini bambaşka bir gelinlik süslemektedir Feride'nin gelinliğini ortadan kaldırmak ise Seyfo'ya düşecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

full izle