31 ocak dizi konuları

Cengiz'den Serdar olayını öğrenen Kenan, Eyşan'ı bulmak üzere harekete geçer. Ama önce görmesi gereken biri vardır. Yıllardır görmekten sakındığı bu kişi, Kenan'ın bir şeyi anlamasına yardımcı olur.
Arka sokaklar 189.bölüm izle
Cengiz'den Serdar olayını öğrenen Kenan, Eyşan'ı bulmak üzere harekete geçer. Ama önce görmesi gereken biri vardır.

Ezel 52.bölüm izle
Kenan artık bir adım atmaya hazırdır. Öte yandan Eyşan'ın nerede olduğunu kimse bilmemektedir. Üstelik bulan kişiyi de bir sürpriz beklemektedir.
Yer gök aşk 24.bölüm izle
Üstelik bulan kişiyi de bir sürpriz beklemektedir. Ezel bu sırada hayret içinde Ali ile dayının artan yakınlığını, işbirliğini izlemektedir.
Küçük sırlar 27.bölüm izle

Yusuf dahil herkesin kafası karışmıştır. Sultan zor durumdadır. Uygar hasta yatağında Münevveri tehdit etmeye devam eder, susmasını söyler.
Karadağlar 13.bölüm izle <
Bunun üzerine Ezel de yeni bir işbirliğine girmeye karar verir. Ama önce Ali'nin bir derdini halledecektir.

Yıllardır görmekten sakındığı bu kişi, Kenan'ın bir şeyi anlamasına yardımcı olur. Aşk. Yeniden. Kenan artık bir adım atmaya hazırdır.
Kanıt 28.bölüm izle
Yiğit, heyecanla Münevver"le ilişkisi konusunda Yusuf"un vereceği tepkiyi beklemektedir. Münevver"in arkadaşı Selma"yla dertleşirlerken alkolün de etkisiyle Münevver"in Uygar"ı gerçekten sevdiğine karar verir. Bu karar, Selma ve Yiğit için yanlış bir kapının anahtarı olacaktır.
Elde var hayat 25.bölüm izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

full izle