yer gök aşk online izle


Yer gök aşk izle. Yer gök aşk dizisi 24. Bölüm İzle. 24. son ve yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yer gök aşk Nevşehir de çekilen fox ekranlarında oynayan yer gök aşk 31 Ocak 2011 Pazartesi yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Yer gök aşk dizisinin 31 Ocak 2011 Pazartesi günü oynayacak olan 24. bölüm de; Yusuf’un söyledikleriyle ikna olmayan Remzi kendince son kozunu oynayacaktır. Yusuf sözleşme konusunu araştırır ve tepkisini gösterir. Sultan Yiğit'in gözaltına alındığını öğrenmiştir. Oğlunun suçsuz olduğuna kimseyi ikna edememektedir. Yusuf dahil herkesin kafası karışmıştır. Sultan zor durumdadır. Uygar hasta yatağında Münevveri tehdit etmeye devam eder, susmasını söyler.

Oysa Yiğit in kurtulması için Münevverin konuşması şarttır. Yusuf’a deli gibi âşık olan Havva'nın onunla mutlu olmak dışında hiçbir şey umurunda değildir. Bunu Hamiyete ve Yusuf'a ispatlamak için attığı adımlar Yusuf'un gözünde ve gönlünde yerini sağlamlaştırırken, Hamiyet'in bütün planlan suya düşecektir. Yer gök aşk son bölüm fragmanı izle. Yer Gök Aşk Fragmanı Yayınlanınca Aşağıda verdiğimiz linklerden izleyebilirsiniz.
yer gök aşk son bölüm izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

full izle