Unutulmaz online izle

Valide Sultan'ın olaylardan haberdar olması uzun sürmez. Valide Sultan soluğu Mahidevran'ın yanında alır. Mahidevran'a haddini bildirir. Mahidevran'ın söyledikleri ise Valide Sultan'ı şaşkınlığa uğratır. Hürrem'in sağlığı ise kötü. Kalfalar onun durumunu başkalarından saklamaya karar verir. Hürrem'in nerede olduğu haremde merak uyandırır.
Muhteşem yüzyıl 6.bölüm izle
sakarya fırat ta sular dururmuyor. Osman ve Nihan büyük bir sınavdan geçiyor.onlar için birliktelik eskisinden daha zor.
Sakarya fırat 53.bölüm izle
Teslime Osmanı nefretle karşılarken, İbrahim ve Fatma Kanat da ne yapacaklarını karar vermeye çalışıyor Mürsel Ağa ise Necla nın canezesini eyleme çevirmek isteyen örgütle karşı karşıya geliyor.
Unutulmaz 70.bölüm izle
çelik tepe karakolunda da ise Osmanın açık hedef olarak görürmesinin endişesi hakim.
Çocuklar duymasın 29.bölüm izle
"Çocuklar Duymasın"da iki kat eğlence, iki kat kahkaha! Biri Çarşamba diğeri Cuma... Üstelik yeni bölümleriyle. Ekranların en neşelisi bundan sonra izleyicisiyle
Komedi dükkanı 20.bölüm izle
iki kere buluşuyor... Dominant Gönül'ün annesiyle tanışacak olan Zero erkek Tuna, Haluk'un verdiği taktiklerle taş fırın erkeğine dönüşüyor.
Komedi dükkanı 9 şubat izle
Haluk'un hızlı yemek yemesi hem midesini hem çevresini rahatsız etmektedir. Meltem, Haluk'un yavaş yemek yemesini sağlamak için birbirinden ilginç taktikler geliştirir.
Türkan 18.bölüm izle
Havuç, Damla'ya karşı olan duygularını açamamaktadır. Durumu öğrenen Haluk oğluna yardım etmek ister. Damla eve gelince ortalık karışır.
Şüphe 6.bölüm izle
Zero Erkek Tuna, Dominant Gönül'ün anesiyle tanışacaktır. Haluk, Tuna'ya, 'müstakbel kayınvalidesinin sünepe damat istemediğini', söyler. Haluk'un verdiği taktiklerle Zero erkek, geçici olarak taş fırın erkeğine dönüşür.
Canan 1.bölüm izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

full izle