Muhteşem yüzyıl dizisi izle

'Muhteşem Yüzyıl'a bir tepki de Ukrayna'dan geldi. Hürrem Sultan'ı anlatan 'Roksalana' dizisinde başrolü oynayan Olga Sumskaya, "Biz bile haremin mahremiyetine saygı gösterdik. Türkiye'de müstehcen sahnelere hiç girilmemeliydi." dedi.
Muhteşem yüzyıl 6.bölüm izle Muhteşem yüzyıl 9 şubat izle
Şikâyet rekortmeni dizi Muhteşem Yüzyıl, Ukray-na'nın da gündeminde. Diziyle ilgili tartışmaların ülkede dikkatle takip edilmesinde Hürrem Sultan'ın Ukrayna asıllı olmasının etkisi büyük.
Sakarya fırat 53.bölüm izle Sakarya fırat 9 şubat izle
Ülkede çekilen ve Kanuni dönemini anlatan 'Roksalana' dizisinde Hürrem Sultan rolünü üstlenen oyuncu Olga Sumskaya, Muhteşem Yüzyıl ile ilgili tartışmaları yorumladı. Hürrem Sultan için daha seviyeli filmler çekilmesi gerektiğini ifade eden Sumskaya, "Biz Ukrayna'da çektiğimiz dizide bile haremin mahremiyetine saygı gösterdik.
Unutulmaz 70.bölüm izle Unutulmaz 9 şubat izle
Hele hele toplumun muhafazakâr olduğu Türkiye'de müstehcen sahnelere hiç girilmemesi lazımdı." diye konuştu.
Çocuklar duymasın 29.bölüm izle Çocuklar duymasın 9 şubat izle
Saadet "Muhteşem Yüzyıl" adlı dizinin yayından kaldırılması için 12 bin 500 dilekçe verdiler. Saadet Partisi (SP) İstanbul Gençlik Kolları "Muhteşem Yüzyıl" adlı dizinin yayından kaldırılması için topladığı dilekçeleri RTÜK İstanbul Bölge Müdürlüğü'ne teslim etti.
Komedi dükkanı 20.bölüm izle Komedi dükkanı 9 şubat izle
12 bin 500 şikayet dilekçesinin bulunduğu klasörleri RTÜK'e vermek için bina önüne gelen SP'liler adına konuşan İl Gençlik Başkanı İsmail Acar, "Muhteşem Yüzyıl" adlı dizinin yayından kaldırılmasını istemelerinin gerekçelerini sıraladı...
Türkan 18.bölüm izle Türkan 9 şubat izle
Kanunu'nin Hürrem Sultan'dan olan oğlu Şehzade Bayezid ve oğullarının Sivas'ta bulunan kabirleri son günlerde daha çok ziyaret edilmeye başlandı.
Şüphe 6.bölüm izle Şüphe 9 şubat izle
Muhteşem Yüzyıl' dizisi tarih sayfalarında arka planda kalan bilgilere de merak uyandırdı. Kanunu Sultan Süleyman'ın Hürrem Sultan'dan olan ve taht mücadelesi verdiği için boğdurularak öldürülen oğullarından Şehzade Beyazıd ve oğullarının Sivas'ta bulunan kabri de merak konusu oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

full izle