online filmler

Göl evi film izle
Gösterildiği Tarih: 04.08.2006
Yapıldığı Yer, Yıl: Amerika, 2006
Film Hakkında: Stajer bir doktor olan Kate, stajını tamamladıktan sonra Chicago’da bir hastane de çalışmaya başlar. Üzüldüğü tek konu ise çok sevdiği göl evinden ayrılmaktır. Evden çıkarken bir sonraki kiracıya bir not bırakır ve yeni adresini yazar, gelen mektupları göndermesi için. Yeni kiracı Alex geldince çok kötü bir manzara ile karşılaşır. Her yer çok fazla bakımsız ve pistir. Notu bulan Alex ve Kate’in hayatı son derece şaşırtıcı bir şekilde değişecektir.
Mutsuz gelinler film izle
Spor olsun diye ormanda avlanan insanları öldüren eğitimli bir nişancı, FBI tarafından ele geçirilir. Avcıların avcısı, kısa bir süre sonra polisin elinden kaçacak ve şehirde yeniden uzun bir av başlayacaktır… Şeytan ve French Connection gibi filmlerin yönetmeni olarak tanıdığımız William Friedkin, av ve avcının sık sık yer değiştirdiği filmde, Tommy Lee Jones ve Benicio Del Toro gibi önemli oyunculara yer vermiş.
Yapım Yılı : 2003
Yönetmen : William Friedkin
Türü : Aksiyon / Suç / Dram
Oyuncular : Tommy Lee Jones, Benicio Del Toro, Connie Nielsen, Leslie Stefanson
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2010 / Pazar
Yayın Saati : 22.40
Başkaldırış film izle
Rozetlerini ortadan kaldırmadan önce, kadın ticareti yaparak kötü ün yapmış birinin cinayetini araştırmak üzere çağırılırlar. Orijinal cinayet gibi kurban ; cinayeti açıklayan dört satırlık şiire sarılı bulunmuş şüpheli bir suçludur. Diğer suçlar meydana gelince; dedektiflerin, hukuki sistemin açıklarından yararlanan suçluları hedef almış bir seri katille karşı karşıya oldukları ortaya çıkar. Amacı polisin kendi başına yapamadıklarını yapmak ve huzuru sağlamak için suçluları sokaklardan temizlemektir. Son günlerdeki cinayetlerle ve daha öncekilerin arasındaki benzerlikler rahatsız bir soruyu sorar: Acaba yanlış adamı mı demir parmaklıkların arkasına atmışlardır ?
Şüpheli cinayet film izle
Play tuşuna bastıktan sonra açılan sayfayı kapatıp yeniden play e basınız.. Filmleri kesintisiz izlemek için play e basıp durdurunuz 5 dak sonra izlemeye başlayınız.. Çalışmayan linkleri mail adresinizde yazarak bildiriniz en kısa sürede linki düzeltip size filmin izlemeye hazır olduğunu haber verelim. Herkese İyi seyirler…
kutsal hazine avcıları film izle
Oyuncular

* [Harrison Ford] Harrison Ford

* [Alfred Molina] Alfred Molina
* [John Rhys-Davies] John Rhys-Davies
* [Denholm Elliott] Denholm Elliott
* [William Hootkins] William Hootkins

Filmin Konusu 1981 yapımı serinin ilk filmi kalitesini tartışmaya gerek yok 4 dalda oscar almış müthiş bir film herkese ii seyirler…
Mezara kadar film izle
Anthony Lowe (Van Damme) çalıştığı birimde çok da sevilmeyen bir polistir. Düzenlediği basın operasyonu başarısızlıkla sonuçlanır. Hem tüm New Orleans’ı haraca kesen Callaghan (Stephen Rea) ellerinden kaçmıştır hem de iki polis memuru hunharca öldürülmüştür.
Bandidas film izle
Filmin Puanı : 5.6 (imdb)
Dil: Türçe Dublaj
Yapım: 2006 ~ ABD, Fransa, Meksika
Tür: Aksiyon, Komedi, Romantik, Suç, Tarih, Western
Yönetmen: Espen Sandberg, Joachim Roenning
Film Hakkında: Modern ve Köylü bir kadının , birlikte azılı bir banka soyguncusu olurlar. 2 kadının Suç dolu hikayesinin anlatıldığı Western tarzında bir yapım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

full izle