ezel online

Ezel 50.bölüm izle Ezel 10 ocak izle
Eyşan şimdi yollarda. Peşinde bir küçük ordu. Ezel, Cengiz, Ali, Tevfik. Ve hatta Temmuz. Taraflar sadece Eyşan'ın değil, birbirinin de peşinde. Bu kovalamaca birinin kanı dökülmeden biterse, mucize. Ama herkesin bir mucizeye ihtiyacı var.
Yer gök aşk 21.bölüm izle Yer gök aşk 10 ocak izle
Küçük kardeşi onun İçin susacaktır. Bütün bunlar olurken Hamiyet, oğlu Yusuf’la birlikte müstakbel gelinini beklemeye devam eder. Havva geç de olsa yemeğe katılır ve hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Toprak olan biten her şeyi Sultan'a anlatır. Sultan Havva'nın asıl amacının onu ikna etmek olduğunu ölmek gibi bir niyeti olmadığını Toprak'a anlatmaya çalışır. Ama Toprak teyzesini dinlemeyecektir. Remzi büyük kızının Hancıoğlu olmasını heyecanla beklerken, Şeref son ana kadar kızının Hancıoğulları ve Hamiyet konusunda uyarmaya çalışır.
Arka sokaklar 186.bölüm izle Arka sokaklar 10 ocak izle
Selim, karısını öldürür ve aşiret kararı alıp suçu, 16 yaşındaki Ayhan’ın üstlenmesine ve hapse onun girmesine karar verirler. Ancak kim olduğunu bilmedikleri biri, savcıya karısını Selim’in öldürdüğünü söyleyince Selim hapse girer. Cello Ağa, oğlunu hapse attıranı bulmanın peşine düşer.
Küçük sırlar 24.bölüm izle Küçük sırlar 10 ocak izle
Su ve Demir, Emre ve Şebnem'in nikahının kıyılmasından habersiz, ayrı ayrı parti salonuna giderler. Demir bildiklerni söylediği takdirde annesi için daha iyi mi yoksa daha kötü mü olacağına karar vermeye çalışır.
Karadağlar 10.bölüm izle Karadağlar 10 ocak izle
Halit Karadağ, Selahattin'inden geri aldığı senetlerin arasında kendisi açısından çok önemli olan bir defterin olmadığını fark eder ve başına çok büyük belalar açabilecek olan bu defterin peşine düşer. Deftere bir an önce ulaşmak isteyen ve olan biten şeylerden haberdar olmak isteyen Halit Karadağ daha önce kalbini kırdığı gelini Zuhal'e kendisine yardım etmesi için reddedemeyeceği bir teklif yapar.
Elde var hayat 22.bölüm izle Elde var hayat 10 ocak izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

full izle