amerikan pastası 5 6 7 izle

İlk Amerikan Pastası filminden on yıl sonra üç talihsiz bakire erkek, okul kütüphanesinde gezerken okulun kutsal kitabı sayılan aşk kitabını bulurlar. Başta buna çok sevinirler ama kitap oldukça yıpranmış, eksik öğütler içermekte ve anlaşılmamaktadır.
Amerikan pastası 7 izle
Amerikan pastası 7 izle, amerikan pastası izle, 2009 filmleri, komedi filmi izle, Eugene Levy filmleri, Bug Hall filmleri

Pastanın en müstehcen dilimi! Sansürsüz! Parti devam ediyor... Amerikan Pastası Sunar Parti Evi'yle, kolej tarihinin en eğlenceli ve seksi yılını geçirmeye hazırlanın. Dwight Stifler, kuzeni Erik, Mr. Levenstein (Eugene Levy) ve birbirinden rezil Beta House öğrencileri, pastanın en seksi, en vahşi ve en yeni diliminde sizi kahkahalara boğmak üzere biraraya geliyor.
Amerikan pastası 6 izle
merikan pastası 6 izle, amerikan pastası izle, 2007 filmleri, seri film izle, komedi filmi izle, Andrew Waller filmleri

Erik Stifler, Stifler ailesinin liseden bakir mezun olan tek üyesi olmak üzere olduğunu fark eder ve bu geleneği bozmak adına elinden geleni yapmaya karar verir. Jim'in babasından (Eugene Levy) alınmış bir dizi iyi niyetli tavsiyenin ardından Erik, şansını her yıl düzenlenen ve son derece rezil olan Çıplak Yol yarışlarında denemeye karar verir.
Amerikan pastası 5 izle
Amerikan pastası 5 izle, Joe Nussbaum filmleri, 2006 filmleri, komedi filmi izle, seri film izle, amerikan pastası izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

full izle