pusu online izle

Vadi'nin yeni bölümünde hasta yatağından kalkan Ersoy Ulubey, ilk iş olarak sendika başkanını rehin alan ve işçilerle birlikte grev yapan Zaza ve adamlarına kurşun yağdırdı. Çıkan çatışmada Zaza'nın sağ kolu Cevher vuruldu.
Kurtlar vadisi pusu 112.bölüm izle
Ulubey'in baskınıyla neye uğradığını şaşıran Zaza, Memati'den yardım istedi... Çatışma yerine gelen Polat, Memati ve Abdülhey, Zaza'yı bulamadı...
Fatmagülün suçu ne 21.bölüm izle
Perşembe akşamlarının reytinglerini bu iki dizi paylaşıyor. İzlenme oranları bir ara düşen Kurtlar Vadisi Pusu, Memati’nin bebeğinin ölümü ile birlikte yine çok izlenen dizi unvanını geri aldı.
Lale devri 20.bölüm izle Lale devri 10 şubat izle
Mustafa ve Fatmagül, yaşananlardan sonra ilk kez karşı karşıyadır. Aylar önce, yanan bir evin önünde sessiz vedalaşanlar, şimdi, Fatmagül"ün bir başkasıyla evli olduğu evin önünde
Tek Türkiye 129.bölüm izle
Polislerle birlikte karakola gitmek üzere evden çıkan Kerim, Mukaddes"ten Mustafa"nın eve kadar geldiğini öğrenince çılgına döner.
Spartacus 2.sezon 4.bölüm izle
Çınar’ın Zehra’yla evlendirilmek istendiğini, üstelik bu durumdan ne Zehra’nın, ne de Çınar’ın haberlerinin olmadığını anlamıştır.
Dürüyenin güğümleri 27.bölüm izle
Çınar, aile büyüklerinin verdiği evlilik kararına şiddetle karşı çıkar. Nedret Hala ise kararından vazgeçmeyecektir. Nedret’in gelişiyle yalıda ondan habersiz bir şeyler döndüğünü anlayan Zümrüt, sonunda Ilgaz’ların sırrını çözecektir.
Spartacus 2.sezon izle
Yeşim önce çılgına döner ama düşününce Çınar’a güvenmeye karar verecektir. Çünkü Yeşim ve Çınar’ın arası çok iyidir. Bu arada ikilinin hızla yakınlaşıyor olması Ilgaz’ları çok rahatsız etmektedir.
leyla ile mecnun 1.bölüm izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

full izle