Muhteşem yüzyıl 7.bölüm izle

Muhteşem Yüzyıl 7. bölüm fragmanı geçtiğimiz gün yayınlandı. Osmanlı Devletini ve Kanuni Sultan Sülayman'ın anlatıldığı Muhteşem Yüzyıl dizisi yayınlandığı ilk günden beri konuşulmayta devam ediyor.
Muhteşem yüzyıl 7.bölüm izle Muhteşem yüzyıl 16 şubat izle
Muhteşem Yüzyıl dizisi kimilerine göre tarihi gerçekleri yansıtmadığı için kaldırılmalı kimilerine göre ise dizi kurgudan ibaret ve kaldırılması gerekmiyor. Muhteşem Yüzyıl dizi 7. bölüme geldi fakat bu tartışmalar halen son bulmadı.
Sakarya fırat 54.bölüm izle Sakarya fırat 16 şubat izle
Geçtiğimiz ay medya istatistiklerine bakıldığı zaman Muhteşem Yüzyıl dizisi rekor bir rakam ile en çok konuşulan ve yazılan dizi ünvanını eline aldığı görülüyor.
Çocuklar duymasın 30.bölüm izle Çocuklar duymasın 16 şubat izle
Muhteşem Yüzyıl dizisinin kaldırılıp kaldırılamaması ile ilgili yorumlarını paylaşam birincikuvvet.com okurları da dizinin kaldırılmaması yönünde oylarını kullandılar.
Komedi dükkanı 21.bölüm izle Komedi dükkanı 16 şubat izle
Muhteşem Yüzyıl dizisi tartışılmaya devam ededursun yapımcılar reklamları ve dolayısı ile parayı da silip süpürüyor. Dizinin izlenme oranblarına baktığımız zaman Çarşamba akşamı Muhteşem Yüzyıl dizisi en çok izlenen dizi olarak karşımıza çıkıyor.
Türkan 19.bölüm izle Türkan 16 şubat izle
Dizide, Osmanlı'nın en geniş sınırlara ulaştığı sırada Kırım'dan cariye olmak için yola çıkan bir genç kızın -Moskof Cariye Hürrem'in- oğlunu tahta oturtmak için verdiği mücadele ve yaptıklarıyla bir imparatorluğun kaderine yön verişi ele alınıyor.
Gerçek bir tarihi uyarlama olan dizide izleyiciler, sarayın ve Osmanlı'nın göz kamaştıran zenginliğinin içinde bir kadının ihtiraslı aşkına, hırslarına ve entrikalarına şahit olacak
Şüphe 7.bölüm izle Şüphe 16 şubat izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

full izle