türk malı

Kızım nerede 3.bölüm izle kızım nerede 7 ocak izle
Bu durum çok kötü hissetmesine ve kendisini suçlamasına neden olacaktır. Zeynep’in okuldan yakın arkadaşı olan Melisa’nın da Zeynep’e dair sakladığı bazı şeyler vardır. Fakat bunu ne Suna’ya ne de polis’e anlatmaya niyeti yoktur.
Gönülçelen 34.bölüm izle gönülçelen 7 ocak izle
Murat ve Hasret uzun bir aradan sonra bütün bir günü beraber geçirir. Kadir ve arkadaşlarının hazırladığı bir sürpriz sayesinde aynı masada akşam yemeği yerler. Ancak yemeği bölen davetsiz bir misafir vardır.
Geniş aile 71.bölüm izle geniş aile 7 ocak izle
Zeynep'e Şükufe ile gidene kadar görüşmeyeceğine dair söz veren Cevahir, sözünü tutamaz. Ancak baş başa konuşan ikiliyi Zeynep görür. Cevahir'in hala Şüfuke'yi sevdiğini düşünen Zeynep hiç bir açıklama beklemeden bir karar verir. Ailesi ile konuşan ve Zeynep'e sürpriz yapmaya hazırlanan Cevahir ise bu karar ile şok olur.
Hanımın çiftliği 48.bölüm izle Hanımın çiftliği 7 ocak izle
İki kadın bu sebeple bir kez daha karşı karşıya gelecektir. Diğer yandan fabrikada işler iyi gitmemektedir. Güllü fabrikanın zararını kapatmak için bankadaki parasını çekmek istediğinde bütün parasının Orhan tarafından çekildiğini öğrenir. Dahası ondan boşanması da mümkün görünmemektedir. Orhan yakalanmadığı takdirde, Dinçaslan Çiftliği üzerindeki kara bulutların dağılması mümkün olmayacaktır.
Kollama 110.bölüm izle Kollama 7 ocak izle
Hayata tutunmaya çalışan Nurbanu’nun durumu giderek ağırlaşır. Doktorlar tek çarenin organ nakli olduğunu söyler. Yapılan testlere göre, en uygun kişi Selim’dir. Ancak, Nurbanu için umut olan Selim, bir çatışma sırasında yaralanmıştır. Nakil gerçekleşemediğinden son bir saatini yaşayan Nurbanu için umutlar tükenmek üzeredir.
Türk malı 33.bölüm izle Türk malı 7 ocak izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

full izle