papatyam

Öyle bir geçer zaman ki 16.bölüm izle Öyle bir geçer zaman ki 11 ocak izle
Doğan tarafından takip edilen Aylin büyük tehlikededir. Kardeşinin durumu iyice kritikleşen Soner de köşeye sıkışmıştır. Süleyman’a çılgın bir emir verir. Berrin ise annesine yalan söyleyerek Ahmet ile birlikte Samsun’a eyleme gider. Polis ise Ankara’ya yürüyüşe geçen gençleri durdurmak için emir almıştır.
Aşk ve ceza 40.bölüm izle Aşk ve ceza 11 ocak izle
Herşey bitti denilen anda Şahnur bir torunu olduğunu öğrenmiştir; Karanlık dünyasına güneş gibi doğan bu haber Şahnur'un yaşama tutunması için yeterli bir nedendir. Hem kaybettiği oğlunun kokusunu duyacağı, onun yerine koyacağı, umutlarını yeşerteceği bir torun, hem de aşiretinin gelecekteki tek lideri, ailesinin ve soyunun devamı olarak görür Ömer'i. Ve bu düşüncelerle soluğu Yasemin'in evinde alır. Şahnur'u karşısında gören Yasemin ise çok şaşkındır.
Ömre bedel 62.bölüm izle Ömre bedel 11 ocak izle
Haldun'un eve dönüşü ile bayram eden Fidan, hala Pala'dan bir haber alamamıştır ve onun da Savaş gibi öldürüldüğü ihtimalini düşünerek kahrolmaktadır. Haldun kaçırılmasına dair tek kelime etmezken Fidan ve Yavuz birşeyler sakladığını düşünerek onu konuşturmaya çalışırlar.
Papatyam 86.bölüm izle Papatyam 11 ocak izle
Ünlü bir gurmenin ziyaret edeceği köftecide programa kimin katılacağı Necati ve Feride arasında kavga konusu olur. Daha büyük sürpriz ise program sırasında yenen köftelere farklı maddeler karışmış olmasındadır.
Halil ibrahim sofrası 19.bölüm izle Halil ibrahim sofrası 11 ocak izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

full izle