muhteşem yüzyıl 4.bölüm izle

Sakarya Fırat 51. son bölümünde neler olacak? Sakarya Fırat 51. en son bölüm fragmanı izle. Sakarya Fırat 51.Bölümü izleyebilirsiniz. Sakarya Fırat 26 Ocak 2011 yeni bölüm izle Sakarya Fırat dizisini kaçırmadan full hd izleyin , Sakarya Fırat 51 26 Ocak 2011 Trt ekranlarında
Sakarya fırat 51.bölüm izle Sakarya fırat 26 ocak izle
Son dönemde polis başmüfettişi annesi İnci Aksoy ile Siirt'te kadın polis sayısını artırmak için yürütülen projeye destek vererek adından söz ettiren Saadet Işıl Aksoy, "Muhteşem Yüzyıl"ın kadrosuna katıldı.
Muhteşem yüzyıl 4.bölüm izle Muhteşem yüzyıl 26 ocak izle
Harun'un yapabileceği tek bir şey kalmıştır. O doğum gününün kasetini bulup Eda'nın gerçeği anlamasını sağlamak. Kaseti almak için Ece'yi kaldığı otele götüren Harun, odada Batu'nun olduğundan habersizdir. Harun kaseti ararken Batu'nun silahının hedefi olduğunun farkında değildir.
Unutulmaz 68.bölüm izle Unutulmaz 26 ocak izle
Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümüyle birlikte, televizyonculuk tarihinde bir ilk yaşanacak. İlk defa bir sitkomun bazı sahneleri canlı yayınlanacak. Televizyonculuk tarihine geçecek bu özel bölümde, seyirciler dizi kahramanlarına internet yoluyla mesaj atababilecekler. Sitkom tarihinde çığır açacak...
Çocuklar duymasın 27.bölüm izle Çocuklar duymasın 26 ocak izle
Yönetmen bu hafta arkadaşı önce yine yeni bir kariyere başlatıyor ve dedektif olmasını istiyor. Kocası vefat eden bir kadını, katil olabileceği şüphesiyle sorgulayan Arkadaşım, elbette yine çetrefilli bir hikayenin içine düşüyor!
Komedi dükkanı 18.bölüm izle Komedi dükkanı 26 ocak izle
Tarık’ın çalışma odasında yakalanan İpek, annesinin ölümü ile ilgili onu suçlamakta aceleci davranır. Katile yaklaştığını düşünürken, bu işin sandığı kadar kolay olmadığını anlar. Artık İpek, Tarık’ın açık hedefi haline gelmiştir. Tarık’ın düşmanı Nejdet’in dostudur.
Şüphe 4.bölüm izle Şüphe 26 ocak izle
Serap’tan aldığı gelişmeleri basına sızdıran Nejdet, İpek’e annesinin katilini bulmasında yardımcı olabileceğini söyler. Ancak bu yardım karşılıksız değildir.
Cavidan, Tarık’a karşı güçlenmek için İpek’i kendi safına çekmeye karar verir ve düzenlediği büyük partiyle İpek’i sosyeteye, Kutlu Ailesi’nin yeni ferdi olarak tanıtır. Bu durum Tarık’ı iyice çıldırtır
Hür adam filmini izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

full izle