salı dizi başlıkları

Ömre Bedel 57. bölüm fragmanı yayınlandı. Ömre Bedel 57. son bölümde neler olacak? Ömre Bedel 57. en son bölüm fragmanı izle. Ömre Bedel 57. son bölüm fragmanında Erdem, Can'ın babasının Cesur olduğunu biliyordur.

Olcay'ın söyledikleri karşısında büyük bir şok geçiren Ömür, ne yapacağını bilemez bir haldedir. Erdem, Can'ın babasının Cesur olduğunu biliyordur.
Halil İbrahim Sofrası 15.bölüm izle Halil İbrahim Sofrası 15.bölüm izle
Tayfun'la görüşmeyi kabul eden Seniha, duyacaklarına hiç hazırlıklı degğildir. Seniha'yı takip eden Cesur'un başına beklenmedik bir şey gelir. Ani bir öfke patlaması yaşıyan Cesur, hesaplamadan hareket edecektir. Ailesinin yaşadıklarına bir an önce son vermek isteyen Ayten, çok tehlikeli bir adım atar. Ömür için kaybedecek bir şey kalmamıştır artık. Tüm gerçeklerin açığa çıkması an meselesidir. Erdem ve Ömür arasında büyük bir hesaplaşma yaşanırken, gelecek bir haber tüm olayların seyrini değiştirecektir.

Ceza 36. bölümüyle 7 Aralık Salı akşam ATV ekranlarında olacak. İşte Aşk ve Ceza 36. bölüm özeti ve fragmanı Aşk ve Ceza 36. bölüm izle, Aşk ve Ceza 36. bölüm seyret, Aşk ve Ceza 36. bölüm, Aşk ve Ceza 36. bölüm online izle, Aşk ve Ceza 36. bölüm izle Aşk ve Ceza 36. bölüm hd divx seyret, Aşk ve Ceza 36. bölüm tekparça, Aşk ve Ceza 36. bölüm fragman . Aşk ve Ceza 36 .Aşk ve Ceza
Ömre Bedel 57.bölüm izle Ömre Bedel 57.bölüm izle

Kardeşi Mustafa’nın Ahmet Moran’ı öldürmesi ile Savaş yeniden bir çıkmaza giriyor!
AHMET MORAN’IN ÖLÜMÜ İLE İKİ AŞİRET ARASINDAKİ KAN DAVASI YENİDEN Mİ BAŞLIYOR?
“Aşk ve Ceza”, Sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 7 Aralık Salı akşamı atv’de.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 12.bölüm izle Öyle Bir Geçer Zaman Ki 12.bölüm izle
AŞK VE CEZA
(Yeni Bölüm)
36. Bölüm Özeti:
Uyuşturucu yüklü kamyon ve yasadışı aşk haberleri ile basında uzun süre geniş yer bulan Baldarlar bu kez cinayet haberi ile medyanın konusudur.
Kardeşi Mustafa’nın Ahmet Moran’ı öldürmesi ile yeniden bir çıkmazın içine giren Savaş bir yandan üzerlerindeki lekeyi nasıl temizleyeceklerini düşünürken bir yandan da kardeşinin katil olmasının acısı ile derinden sarsılır. Aldığı haberi Savaş ile paylaşmak için sabırsızlanan Yasemin, Mustafa’nın işlediği cinayeti duyar ve Savaş’ın zor durumunda onu yalnız bırakmak istemez. Soluğu Baldarlar’a ait evde alır.
Olaylar karşısında sakin ve soğukkanlı bir tutum sergileyen Yavuz, babalarının ölüm haberi ile deliye dönen Çiçek’i sakinleştirmeye çalışırken, Şahnur, Mustafa’nın Moranlar tarafından zarar görebileceğinden korkmaktadır.Üzüntü ve öfkenin hakim olduğu Baldar konağında davetsiz konuklar ve tehlikeli karşılaşmalar gerginliğin had safhaya çıkmasına neden olur.

Aşk ve Ceza 36. bölümüyle 7 Aralık Salı akşam ATV ekranlarında olacak. İşte Aşk ve Ceza 36. bölüm özeti ve fragmanı Aşk ve Ceza 36. bölüm izle, Aşk ve Ceza 36. bölüm seyret, Aşk ve Ceza 36. bölüm, Aşk ve Ceza 36. bölüm online izle, Aşk ve Ceza 36. bölüm izle Aşk ve Ceza 36. bölüm hd divx seyret, Aşk ve Ceza 36. bölüm tekparça, Aşk ve Ceza 36. bölüm fragman . Aşk ve Ceza 36 .Aşk ve Ceza
Aşk ve Ceza 36.bölüm izle Aşk ve Ceza 36.bölüm izle
Papatyam 81. bölüm fragmanı yayınlandı. Papatyam 81. son bölümünde neler olacak? Papatyam 81. en son bölüm fragmanı izle. Papatyam 81. son bölüm fragmanında Feride'nin ehliyet almak istemesiyle ev ikiye bölünür.

Kadınlara ehliyet vermeyin!

Feride'nin ehliyet almak istemesiyle ev ikiye bölünür. Necati trafiği bahane ederek onu durdurmaya çalışırken Feride ulaşım konusunda bağımsızlığını ilan etmek istemektedir. Necati bir şartla kabul eder, direksiyon eğitimini kendi verecektir. Fakat direksiyon dersleri onları boşanmanın eşiğine getirir
Diş ağrısı ile inleyen Lütfü ise çareyi dişine alkol basmakta bulur. Sarhoşluğa varan tedavisi onu yeni komşuyla boğaz boğaza getirir.
Papatyam 81.bölüm izle papatyam 81.bölüm izle

Sakarya Fırat fırtınası devam ediyor.Halis ve Osman teröristlerin büyük operasyonunu sekteye uğratırken Çeliktepe karakolu büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalıyor. Atabey’de kız isteme hazırlığı sürerken Nihan cephesinde de heyecan devam ediyor. Berat Osman’ın ailesinin geleceğini haber alınca Bakır’la başka planlar yapıyor.

Sakarya Fırat yeni bölümüyle TRT ekranlarında

Sakarya Fırat 44.bölüm izle Sakarya Fırat 44.bölüm izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

full izle