16 aralık dizi özetleri

Kurtlar Vadisi Pusu 104. yeni en son bölümü 16 Aralık'ta yayınlacak. Kurtlar Vadisi Pusu 104. yeni en son bölümünde Polat Alemdar, Ünsal'ın elinden Savcı Leyla sayesinde kurtuluyor. Kurtlar Vadisi Pusu 104. yeni en son bölümünde Zaza ve Cevher'e yapılan işkence gözler önüne geliyor. Kurtlar Vadisi Pusu 104. yeni en son bölümü yine aksiyon dolu sahnelerler hayranlarını meraklandırıyor.

Polat Alemdar, sahte parayla ellerindeki malı alan Yaşar'dan intikamını almak için ne yapacak? Sünger, Polat Alemdar'ı kime götürecek? Ayı İbrahim'in kızı Peri, Feller'le niye görüşecek? Feller, Peri'den ne isteyecek? Lale Zara, Bulut'un öldürülmesinin arkasındaki ismi öğrenecek mi? Baba Memduh'un torunu Baran ve sevgilisi Azad'a destek olacağına söz veren Polat, kimden yardım isteyecek? Torununu ifade vermeye götüren Baba Memduh'u bekleyen büyük sürpriz ne olacak? Polat Alemdar ve ekibi, uyuşturucu sevkiyatında Yaşar'a nasıl bir sürpriz hazırlayacak?
Kurtlar vadisi pusu 104.bölüm izle

Evdeki hakimiyetini yeniden kurmak isteyen Mukaddes"in öfkesinin bir hedefinde Fatmagül, diğerindeyse artık Ebe Nine vardır. Kerim"in Fatmagül"ü çaresizliğiyle baş başa bırakacağını öğrenen Ebe Nine, kendi geleceğine yön verecek kararından emin olur.
Reşat Yaşaran"ın şirketin geleceğiyle ilgili planlarında yer almadıklarını fark eden Erdoğan"ın hırsını, babası Rıfat yatıştırır. Ancak Reşat Yaşaran"ın son hamlesi karşısında, Rıfat da çok büyük bir şok yaşayacaktır.
Mustafa"nın hayatına devam ettiğini acı bir şekilde öğrenen Fatmagül, hayatında sığınacak hiçbir yerinin olmadığını da fark eder. Fatmagül"ün çaresizliğine hüzünle şahit olan Kerim, kendini dört bir yandan köşeye sıkışmış hissetmektedir.
Fatmagülün suçu ne 13.bölüm izle

Halim Aga’nın zamparalık serüveni Duran Aga’nın üzerine kalınca Duran Aga, kendini Dürüye’ye affettirmek için Dürüye’nin evine kamp kurar. Evde hapis kalan Dürüye evden çıkmak için kızların yöntemlerini kullanır. Zühtü tarafından tuzağa düşürüldüğünü anlayan Duran, köy meydanında Zühtü’yü çifteyle vurmaya kalkar. Dürüye olaya şahit olunca Duran için işler tamamen arap saçına döner. Dürüye’nin gönlünü almak için büyük bir ödün vermesi gerekmektedir. Duran Zühtü’nün gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya yeminlidir. Dürüye’yi boşayan hakim ‘Adalet’ Dürüye’yi ziyarete gelir. Kahvenin önünden geçerken Zühtü’nün kendisi hakkında ileri geri konuştuğuna şahit olunca Zühtü için zor günler başar. Artık ‘Adalet’in pençesindedir. Yaman Aşkım Hanım’ı ‘yumuşak’ olduğuna inandırır. Ancak seçtiği yöntemlere Hayriye de şahit olur. Ümit, Huriye’ye kazak örmeye başlayınca aradaki buzlar erimeye başlar.
Dürüyenin güğümleri 19.bölüm izle

Tek Türkiye Son Karakol 121. Bölüm izle bu hafta gercekten süper ve ötesiydi. Nefes Kesen Sahneler Vardı. Sizlerede Bu diziyi hayta.org dizi sitemizden izlemenizi tavsiye ediyoruz. Tek Türkiye Son Karakol 121. Bölüm izlerken donma kesinti falan yaşamassınız. Yaşar iseniz bizlere bildiriniz. Tek Türkiye Son Karakol 121. Bölüm sitemizden partlar halinde ve HD kalitesinde izlenilebilmektedir. Tek Türkiye Son Karakol 121. Bölüm izlediğinizde umarım hayta.org dizi izle me sitemizden memnun kalırsınız.Hayta.org Tek Türkiye Son Karakol 121. Bölüm izle sevenlere iyi seyirler diler.
Tek türkiye 121.bölüm izle Tek türkiye son karakol izle
Çarşamba Akşamları Yayınlanan Güneydoğudan öyküler önce vatan 9. bölümden itibaren perşembe akşamları yayınlanacak. güneydoğudan öyküler önce vatan perşembe 20:00 da şhowtv ekranlarında
Güney doğudan öyküler önce vatan 9.bölüm izle Güney doğudan öyküler önce vatan son bölüm izle
Kendi halinde bir aileydi Karalı Ailesi... Ama yangın onlar için her gün büyüyor. Baran adım adım ailesini felakete sürüklüyor. Fırat ise çaresiz... Tüm sorumluluk omuzlarında... Omuzları düştükçe düşüyor.
Celil, Metin'in elinden kurtulmak için çırpınıyor. Ama tanımıyor Metin'i... Metin bir kere peşine düştü onun... Yakalamadan pes etmez.
Serap'ın söyledikleri yıkacak Oğuz'u. Oğuz allak bullak artık... Peki, Aylin'le çıktıkları görevde başlarına ne gelecek?

Yerden yüksek 15.bölüm izle Yerden yüksek son bölüm izle
Türkan’ın evlilik yalanı
Türkan, Orhan’ı korumak için söylediği, Ali’yle evleneceği yalanını devam ettirmek zorunda kalıyor. Ali de herkesin hayatını etkiyecek bir karar veriyor.
Orhan’a Ali ile evleneceğini söyleyen Türkan, onu korumak üzere söylediği bu yalana devam etmek zorundadır. Kızının kendinden bir şey sakladığını anlayan Leyla, onun üzüntüsünü hafifleterek Türkan’a yardımcı olmaya çalışır. Türkan’a kırgın olan Orhan ise acısını genç kadını görmezden gelerek ve okulda ona kötü davranarak hafifletmeye çalışır. Türkan’ın Orhan’ı korumak için genç adamı kendinden uzaklaştırdığını öğrenen Ali, herkesin hayatını etkileyecek bir karar vermek zorunda kalır.
Türkan 12.bölüm izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

full izle